tirsdag 14. januar 2020

Panelplater farger

Sval sjø er lys og lett mens Havbris er en tanke mørkere. Setter du dem sammen med Klassisk hvit eller Bomull vil de fremtre nokså klare og rene. Med jordfarger i. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og.


Du kan velge mellom flere delikate farger og alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas. Ferdigtapetserte plater: For å slippe det møysomme forarbeidet med å lage slette vegger til. Veggpanel, eller smartpanel som det også kalles, er en enkel løsning for å friske opp et rom.


Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges. Astma- og Allergiforbun har fått høyeste klasse (M1) i finsk inneklimatest.


Nå blir det enklere sette farge på veggene! Perle Grafitt og Perle Dempet Jord. Lekker kostemalte overflate, som finnes i mange fine farger, NCS Fargekoder, det beste kjernematerialet og Huntonit kostemalte panelplater et sikkert valg for.


Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor. Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater.


BARE i Skygge hvit og BARE i 2lengde. Velg din egen farge ! Mot et fargeskift tillegg kan vi levere ferdig malte veggplater i valgfri. Akrylfugemasse i matchende farger.


Overflatebehandling, Kostemalt. Panelplater farger. Alle farger kan produseres i følgende profiler. Er du lei av fargen på panelet på veggen?


Det er fullt mulig å male om også de fabrikkmalte panelplatene ! Malingen som brukes i trevarefabrikkene herder ved. Materiale, Trefiber. Unik kvalitet som varer! Smartpanel Trend har trendfarger.


Panelplater farger

Er det fabrikkmalte panelplater i fargen FROST fra HUNTONITT? Platene har mange ulike farger og glansgrader.


Panelplater farger

Slette vegger i spreke farger, penselfinish og tapetserte flater er en viktig del av det totale trendbildet, og det er derfor ekstra morsomt at disse. FOCUS MDF-platene leveres nå også i trendy, lune farger. Her er fargen Earth som i profil Skygge gir et lunt, klassisk og trivelig interiør.


Panelplater farger

Lag hjemmet til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg