fredag 10. januar 2020

Puff skinn

Fotskamler og puffer i skinn. La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under. Her finner du både små og store. Puff i stoff eller skinn.


Sjekk vårt utvalg og hent i. Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Få ekstra sitteplass og oppbevaring med vakre puffer i skinn og stoff. Se kolleksjonen her.


En puff gir deg livsnytelse i ekte bohemstil. Finn den puff, som passer til deg. Velg ditt favoritt-stoff blant alle våre fine stoffer og skinn. Med en puff eller en krakk får du et multifunksjonelt møbel, som fungerer like fint å sitte på som å hvile bena på.


Her kan du mikse og matche stoler med puffer for. Stilig puff til stua, soverommet eller walk-in garderoben? This product is made from 100% tanned cow leather.


The leather has been treated with Patina, and will. Husker ikke helt hva møbelet kostet den gang jeg kjøpte, men tror i overkant av kr. Skal flytte, og selger derfor.


Tyrkisk skinnpuff fylt med innmaten til to fiberdyner. Som bildet viser er den « sprukket» opp litt på den ene siden. Skinnet er tynt, og bør være en. Størrelse: B 1D 1H cm.


Puff skinn

Stor « skinn » puff. Kjempefin skinnpuff, stødig og god å sitte på - og legge bena på. Fin cognac-farge på skinnet, litt dum søm på toppen. Be Pure Home Rodeo puff sort skinn.


Puff skinn

Fabric colour: Cognac Fabric durability (Martindale):. Det er ingen omtaler ennå. I over år har Togo vært det.


Bestill den for å utfylle en saccosekk, eller miks og match den med eksisterende møbler. Råtøff puff i sort fra Rodeo serien. Dette vil si at skinnet er belagt med et tynt polyester lag.


Puff skinn

En deilig sofa og gode stoler er en god investering i hjemmet. Du kan velge mellom mange flotte stoffer og farger. PUFF N7– BRUNT SKINN. Vi har stoler og sofaer til enhver smak.


Materiale: Trekket er laget av 100% Aniline skinn som får en fantastisk patina etter bruk. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg