onsdag 15. januar 2020

Pengeskrin med kodelås

Kompakt skap med kodelås og nødåpningsmulighet via skjult nøkkelhull. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Havaristen havaristen. Pengeskrin med kodelås.


Med en integrert nøkkelkrok. For nøkler med lengde opp til 7cm. Metallboks med lås som fungerer utmerket som pengeskrin. Boksen har en uttakbar skuff med fem seksjoner for f. Leveres med to små nøkler.


Bestill Online i dag og få rask levering. Bærbart pengeskrin for å holde orden på sedler og mynter. Kan låses med enten kode eller nøkler.


Pengeskrin med kodelås

Lett og praktisk pengeskrin for messer, butikker, idrettslag. Legg i handlekurv Kjøp. Nett lite skrin, merke Wedo, nøkkel.


Fint for lag og foreninger, loddsalg eller til oppbevaring av verdigjenstander. Dette pengeskapet gjør det ekstra kjekt for barnet å spare penger! Det er og utrustet med automatisk.


Nøkkel Butikken nokkelbutikken. PrisNOK37inkl. Bolteskåte MX4med kodelås. Kompakt kodelås med koder for innen- og utendørsbruk i robust metallkapsling. Enkel programmering via funksjonsknapper. Knapp 1-benyttes for. Skapet er utstyrt med moderne, omstillbar elektronisk kodelås. Klargjort for fastbolting til gulv og vegg. KODELÅS : Disse er meget enkle å åpne, både med og uten kode. Solid konstruksjon. Vi skaffet til veie en enkel kodelås og en lås med tubular nøkkel.


Pengeskrin med kodelås

Dokumentsafe 11L el. Nettbrettholderen fra Røros er et smart tilbehør til renholdstraller og maskiner som holder nettbrettet trygt på plass under bruk. Den praktiske nettbret.


Pengeskrin med kodelås

Farge: Antrasittgrå Godstykkelse: mm stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg