mandag 20. januar 2020

Slipe parkett pris trondheim

Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt. Parkettsliping med hardvoksolje. Gulv og parkett. Trondheim, Onsdag 16.


Slipe parkett pris trondheim

Her er det jo stor prisforskjeller på markede men vi forholder oss til våre veiledende priser som er rimelig markedsregulert i henhold til. For å gi deg en idé om hva det koster å slipe akkurat ditt gulv, har vi publisert følgende priseksempler fra virkeligheten.


På bilde siden har. Befaring og pristilbud er selvfølgelig gratis. Hei, Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Det er snakk om rom på ca 20mhver, men.


Hva med Ramirent? Jeg valgte forøvrig nettopp og få slipt parketten i stuen, mens jeg la ny på soverommene.


Resultatet er et helt nytt gulv – til en lavere pris ! Har du et gammelt tregulv, slitent og flere lag med maling? Sliping av tregulv. Legging, sliping og montering av tregulv, parkett, møbler, vinduer og dør. Renholdtjenester.


Som kunde skal du. Og skal man gjøre noe med det, blir det som oftest parkett. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste.


Alle priser er eks. Vår fremste målsetting er: Ansvar, kvalitet og fornøyde kunder. Leveres med slipepapir fra korning til 12 dette kommer i tillegg til leiepris av utstyr. Utførte alt arbeid til tiden som ble avtalt.


Slipe parkett pris trondheim

Arbeidet er kvalitetsmessig vurdert av annen bygningskyndig i. Se utvalg og priser, og reserver verktøyet du trenger ved å klikke her. Utleie av alle maskiner til slipe gulv, sliping av gulv. Utleiespesialisten tilbyr utleie,leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping.


Slipe parkett pris trondheim

Ring oss for en befaring og et pristilbud ! Makes it Eiendomsservice - Gjør jobben for deg! Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Vi gjør det enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg