fredag 10. januar 2020

Sibirsk lerk fliser

Fikk lagt terassegulv for halvannet år siden. Det skulle være sibirsk lerk. Har ikke noe opprinnelsessertifikat eller lignende som bekrefter.


SIBIRSK LERK : Terrassen er bygd i sibirsk lerk og vil gråne med tiden. Prosjektet er ved. Fliser ikke og sprekker ikke. God friksjon, selv på. Alle terrassebordene leveres med avrundede. Lerkeskogene ligger fra 5m. Da sibirsk lerk kom i sin tid fantes det bare trykkimpregnerte grønne. Du vil garantert ikke oppleve at materialet fliser eller sprekker. Vi har terrasse i sibirsk lerk.


Sibirsk lerk fliser

Spyler den med terrassevasker på høytrykksspyleren (sterkt anbefalt redskap!) hver vår, og smører på et strøk olje. Terrassebord i sibirsk lerk, inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet. Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en.


Sibirsk lerk fliser

Bruker du sibirsk lerk vil ikke det sprekke opp særlig mye, og det burde ha større varighet enn. Vi leverer Sibirsk Lerk direkte fra produsent i Russland. OBS: minste bestilling mSe. De beveger seg mer og blir ofte skjemmet av sprekker og fliser.


Høytrykksspylerens trykk kan gjøre at plankene fliser seg. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Det blir også mindre fliser og sprekker i brede bord.


Sibirsk lerk, Moelven Wood: Vaskes med høytrykksspyler med egnet. ESSVE anbefaler å laske bjelkene der.


Hytta kan tilpasses dine behov, med tilvalg som for eksempel torvtak, sibirsk lerk, fliser i stua og annen type trapp. Størrelse: kvm BRA Pris: 1. Det 8kvadratmeter store oppflisete tregulvet i sibirsk lerk på Hundsund. Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset. Av: Trond Folckersahm, 23.


Gjerne mørkbeiset kraftig treverk, brede planker i sibirsk lerk som får bli sølvgrå, eller bruddskifer. Et murhus vil kle tregulv som en myk kontrast.


Sibirsk lerk fliser

Den vakre, værbitte fasaden minner om grånet sibirsk lerk, men er enda bedre. Den tresorten som kommer dårligst ut i rapporten er sibirsk lerk. Innlegg om Utvendig kledning i lerk skrevet av lihi77. Gulvet er dekket av store, lysegrå fliser.


Trappen er sømløst håndlaget av. Ingen synlige skruer, fliser eller sprekker! Kledningen er i sibirsk Lerk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg