onsdag 8. januar 2020

Plisségardin skråvindu

Det finnes ett alternativ for utvendig solskjerming: utvendige persienner for skråvindu og to alternativer for innvendig solskjerming: plisségardiner og. Plisségardin til skråvindu.


Plisségardin skråvindu

Den erstatter tradisjonelle gardiner og gir et. Uansett hvor spesiell formen på vinduet ditt er, vil vi finne en vakker gardin som passer perfekt. Passende produkter.


En plisségardin vil monteres slik at den slippes ned som en vifte fra vinduets øverste karm. Skråvinduer er i grunnen uegnet for solskjerming. Videre leveres modeller som kan trekkes nedenfra og opp, til takvindu eller med.


Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og. Vi tilbyr plissegardiner til markedets beste priser. Plafond plissegardin. Vi skreddersyr etter dine vindusmål.


DUETTE plisségardiner er vår bestselgende plisségardin ! Skjønner at alternativet blir enten lamellgardiner eller plissègardiner. Persienne til skråvindu.


Plisségardin skråvindu

Jeg ser at KID Interiør har nå 50% på et merke som heter Dekosol. Og ikke nok med det. Du kan dessuten med eksakt presisjon. I tettbebygde strøk eller der vindu er vendt ut mot vei eller nabo, er plisségardiner et populært alternativ.


Det hindrer innsyn, men slipper fortsatt lyset inn. Det betyr at du kan plassere en plisségardin i både skråvindu, takvindu og trekantvindu. Med eksakt presisjon kan du bestemme hvor gardinen skal skjerme for.


Plisségardin skråvindu

Vi kommer tilbake til likheter og forskjeller mellom plisse- og duettetekstilene. Modell PB– For tak- og skråvindu. De kan monteres i alle størrelser, og gir en fin. VELUX plisségardin til vindu for flate tak.


Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Denne modellen sitter fast i karmen og følger. Kan leveres med lystett tekstil.


Gardinenes tid er forbi, men bør du gå for screens, plisségardiner. Lameller: Ofte den beste løsningen for skråvinduer eller store glassflater.


Det medfølger klikkbeslag som gjør det lett å sette opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg