mandag 6. januar 2020

Transparent epoxy gulv

EG Klar kommer i blank og matt finish samt ulike tykkelser avhengig av slitasje. Resutop Clear to-komponent epoxybelegg er en klar epoxy som gir en sømløs finish.


Transparent epoxy gulv

Et utmerket valg der man ønsker en blank gjennomsiktig. Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv.


I tillegg er det en del som velger å legge et transparent lag med epoxy på betongen, noe som gir litt mer liv og sjatteringer i gulvet. Det blanke gulvet her er hvitlakket epoxy. Gjennomsiktig design!


Hvem ønsker vel ikke design gulv, som man kan lage selv? Ingen fukt i gulvet. Atlantic Sapphire avd. Transparent epoxy.


Meget velegnet til industrilokaler, på altaner, kjeller og garasjegulv, vaskerom, husdyrrom etc. Ikke egnet til underlag som er i bevegelse (f eks heltre gulv ). Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast. Beleggene har historisk sett blitt benyttet i industrihaller og på andre arealer der det er behov. Systemet er et maskinglattet belegg som består av farget, velgradert kvartssan iblandet et klart ( transparent ) epoxybindemiddel som forsegles med en.


Vår coating kommer i en rekke farger og kan benyttes både til garasjegulv og. Dampshield (primer) og Resucoat HB (coating) er hundre prosent ren epoxy.


Transparent epoxy gulv

Vannbasert transparent effektiv dyp trengende varig impregnering til beskytte. Våtrom- gulv primes før det legges på Sika Level 140. Farge transparent. Diffusjonsåpen, slitesterk primer og maling for mineralske underlag på gulv og vegg.


Benyttes som slitesterk maling i f. Produktet skal ikke tynnes. Malerull, svaber, sprøyte. Interiørmaling til f. Natural Wood Gulvolje.


Transparent epoxy gulv

TYRILIN Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir. Lim for alle typer gulv - og veggbelegg. Bjelker og søyler. Mapepoxy BI-IMP leveres på plastflaske.


The floor paint is a waterborne, epoxy -base 2-component paint primarily intended for concrete floors, but its good. For a smooth floor, finish with clear coat.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi vurderer epoxy gulv i 1. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Pigmentert epoxy bindemiddel.


Upigmentert epoxy bindemiddel. StoPur WV 1transparent. Sverige og Litauen. Hovedaktiviteten er gulvebelegg innenfor områdene industrigulv, design, innemiljøer og landskap.


Det inkluderer legging, det er da primer, epoxy uten farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg