mandag 13. april 2020

Skigard pris

Med andre varianter i tillegg så er vi trygge på at vi kan levere den skigarden du ønsker deg. Byggesett skigard. Levert vårt lager. Alle priser er inkl. Alt til faste priser. Bindes sammen med ståltråd eller vidjesveg kombinert med ståltråd. Skive ståltråd og granstaur, ferdig montert kr. Disse aktørene produserer skigard Valdres - de fleste setter opp på hele Østlandet. Skigard med impregnert skigardstaur. Les mer om forventet levetid og pris på skigard her.


Skigard pris

Gjerde av gammal hersjestaur, 60. Gjør det sjøl ( pris per meter skive og impregenert staur), 20- pluss mva. Har noen skier til skigard liggende. Selges for 40. Kjøring kr - pr km. Annet arbeid kr 45. Fjellborring, pris etter avtale. Send forespørsel. Så, hvor lenge kan egentlig en skigard vare? Impregnert staur. Det avhenger blant annet av jordsmonn, klimaforhold og hvilke materialer man bruker i skigarden.


En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier, derav navnet skigard. Konstruksjonen er særlig.


Det vanskeligste er å skaffe staur og skive som skigarden lages av. I tillegg til kvist til oppbinding, hvis du vil lage en skigard på den riktig gamle. Forsterket med ståltråd kr.


Skigard pris

Vi reiser rundt i Norge og setter opp skigard, gjerdet kan kun settes opp på når. Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. Vi leverer topp kvalitet til gode priser over hele landet.


Skigard pris

Det finnes to monteringsmåter – det kan flettes med ståltråd eller flettes med gråselje og forsterkes med ståltråd. Her er skigarden så vidt påbegynt etter at portstolpene er kommet på plass. De to var ekteparet Stine Ellingsen, opprinnelig fra Hamar, og Per Tore Midtskogen fra.


Skip to the end of the images gallery. Mikkelsplass, Pål Gunnar. Dette gir en høyde på skigarden på ca – 1cm. Salg av skigard, rettledning og montering. Prisen vil variere en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg