mandag 27. april 2020

Skjerme for innsyn vindu

Skjerme for innsyn vindu

Vi i Foliebutikken har. Begge design skjermer like mye innsyn ! Hvordan monterer jeg folie på vindu ? Våre vindusfolier kan monteres på alle slette flater som er helt fri. Vinduer slipper dagslyset inn og gjør at huset oppleves luftigere. Ulempen kan imidlertid være at naboer og forbipasserende har fritt innsyn.


Tesa isolerende vindusfilm Effektiv isolering av vinduer. Plisségardiner kan tilpasses ethvert vindu – uansett hvilken form det har – og finnes i mange typer, farger og mønstre!


Stopp innsyn til boligen, uten å stoppe lyset. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn.


Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn, samt bidrar til et bedre inneklima. Med praktiske romløsninger og store vinduer er hun sikret mye lys, men er også utsatt for innsyn. Folie på vinduet skjermer innsyn, men slipper lyset inn.


Et godt alternativ til persienner. Du kan velge om folien på vinduene skal føye. Folie til å skjerme innsyn gjennom vinduer.


Kan utføres i heldekkende "frostfolie" eller med print og mønster i folien. Vinduene kan tildekkes med såkalt frostfolie. I stua mi har jeg et par store vinduer mot veien. På veggen i stua tenkte jeg å henge en stor skjerm (aka tv) til å se film på.


Nå har jeg ikke så mye å skjule, men foretrekker litt privatliv, noe store vindu ikke akkurat hjelper med. Jeg vil gjerne kunne. Finnes det noen løsninger på dette som.


Skjerme for innsyn vindu

Det er fritt innsyn fra nesten alle vinduer i leiligheten, noe vi jo ikke er helt fan. Så nå har vi bare tynne gardiner vi trekker for, folien skjermer jo. Vindu - Utsyn men ikke innsyn - Hus og hage.


Hjelp meg med å skjerme for nysgjerrige blikk fra. Rekkehus med mye innsyn - Hus og hage. Flere resultater fra forum. Dette betyr at du kan styre når du ønsker skjerming, enten det er sola, nysgjerrige naboer eller andre grunner som gjør at du ønsker å unngå innsyn.


Skjerme for innsyn vindu

Når det er sagt så har jo vi store vinduer, ned til gulvet. Skal du skjerme mot innsyn vertikalt, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg