fredag 10. april 2020

Spotter i tak

Spotter i tak

Dimbare spotter kan målrette lyset og skape akkurat den stemningen eller effekten du ønsker. Vi anbefaler spotlights med LED. Velg mellom varmt eller kaldt lys.


I stuen er det viktig å vite hvor møbler og mediautstyr skal stå før du plasserer downlights i taket, sier Erlend Lillelien, fagsjef i Lyskultur, Norsk kunnskapssenter. Om du velger å bruke spotskinner eller downlights i taket bør disse plasseres langs vegger, da effekten av lyset blir bedre mot en flate, men ikke plasser dem. Mange velger downlights når de skal oppgradere eller innrede boligen. Før du fyller taket ditt med downlights, er EL-PROFFENS råd å tenke gjennom hvilke deler.


Her er noen inntrukkede varianter av downlights. Disse assymetriske spottene ligger «flatt» langsmed taket, men lyser i en vinkel mot bakveggen.


Vi har lavtbyggende downlights og spotter i LED som egner seg godt for montering i tak. Disse kan også brukes på vegg eller i for eksempel trappeoppgang. Det verste du kan gjøre, er å pepre taket med downlights, for da lyser du bare opp gulvet og ikke noe vertikalt, sier Lillelien.


Bodil Skaug Holte. Med spotter og downlights får du god belysning på rett sted siden spottene kan justeres dit du vil. Gjør som på teateret og bruk spotter i taket. Vi har skinner og spotter fra en rekke ulike leverandører slik at du garantert vil finne noe som vil passe i ditt hjem.


Fjellbacka takspot Marksløjd Sort. Mange har spotter i taket som kaster lyset ne men det kan gi uheldige skyggevirkninger, forklarer han. Direkte belysning har han kun der det. Våre downlights gir godt arbeidslys og mykt stemningslys.


Det brede utvalget vårt gir deg alle muligheter til å få godt lys, dreibare punktlys og dempet belysning. V downlights, halogen eller led downlight.


Ved planlegging av downlight i rom er det viktig å tenke. Om du ønsker deg downlights men ikke har mulighet til å felle disse inn i taket, kan lampene du finner her være et godt alternativ. Merk at de aller fleste spottene er.


Spesialister på Downlights Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det profesjonelle og private. En downlight har en byggehøyde. Innfelte downlights krever plass i himlingen. Vi bruker mye gips til innvendig tak i Norge.


Spotter i tak

Når du skal felle inn. Men hvilken type downlights bør du velge? Hva betyr tilt, fast, gyro og warmdim? Og hvilke feil er de vanligste folk gjør?


Både Hovdenak og Dahl og Ramsøskar er enig i at downlights i taket ofte er en god løsning på kjøkkenet. Dette gjør at du slipper snekkerarbeid.


Plassering av innfelte spotter i taket er en god løsning for generell belysning. Standard kjøkken. Sentralbord:.


I følge Rikke Mørk, som er lysdesigner og daglig leder for FLOS i Norge, har det vært en lang periode med downlights plassert i senteret av. Litt historikk bak innfelt belysning. På tidlig tallet gjorde innfelte spotter eller downlights som det etter hvert het, sitt inntog i Norge.


Spotter i tak

Spots downlights. Elektriker Ønsker å montere belysning ( Takspotter ) på kjøkken 4stk og ca. Trenger derfor hjelp av en elektriker som kan komme med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg