fredag 17. april 2020

Skistativ vegg tre

Skistativ vegg tre

Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje. Mira Racks skistativ gjør det mulig å hente frem og sette på plass skiutstyr, på. Skruer for montering på trevegg følger med. Andre produkter fra Stiltre.


Vårt skistativ rydder opp og samler ski og staver inntil veggen. Tanken var å lage eller kjøpe et skistativ som gjør det mulig å lagre mange. Mur, tre eller gips.


Kan festes på vegg eller i tak. Skiutstyret tar liten plass med dette stativet. Stativet kommer nær til veggen og stikker ikke så langt ut. Dette stativet tar lite plass og.


Dersom du ikke ønsker å bruke tid på å bygge dine egne skistativ skal du vite at noen har. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver. Skistropp til å holde sammen skiene følger ikke med.


SKI PÅ VEGGEN : Lei av at skiene som står inntil veggen faller ned hver gang. En huske kan henge hvor som helst: Enten i hytten eller i et tre. Bordplaten er hengslet til veggen, og beina er hengslet til bordplaten.


Skistativ vegg tre

Jeg har måtte sette en. Trenger du system for lagring? Ikke ryddet bort skiene enda? Nå får du fraktfrilevering ved kjøp av to eller flere stativer! Tilbudet gjelder til mandag. Praktisk trykknappåpning som kan betjenes selv med tykke skihansker. Få orden på skiene, og plasser skiene i en plasseffektivt skiholder med plass for inntil par ski på meter vegg. BOAXEL veggmontert oppbevaringssystem er enkelt å montere og tar vare på alle klærne og skoene dine i soverommet, i mindre.


Skistativ vegg tre

Skistativ til bod - Diverse - Stiltre. Sort kjøkkenøy med trebenk. Dørstopper Hindrer at det blir stygge merker på veggen. Selvheftende, trenger ikke å lage h. Legg i handlekurv Kjøp.


Brukt Helt ny skistativ til salgs i Strømmen - Helt ny skistativ publisert av Jan Erling Iversen i Strømmen. Et nyskapende produkt med hele tre funksjoner: skiholder, skistropper og oppheng til vegg. Tøft skistativ som passer alle typer ski. PLASSBESPARENDE: Ved å henge opp skiene i taket sparer man mye veggplass.


Foto: FOTO: Skiholder as. Lage skistativ vegg. Norge og som har plass til opptil fem par langrennsski eller tre par slalåmski, med tilhørende stenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg