torsdag 30. april 2020

Stor garasje byggesett

Orkan er en stor garasje med loft. Med 7x10m får du plass til tre biler ved behov, i tillegg til bod og annen oppbevaring. På loftet får du ytterlige 30kmv. Vis hvordan det går til.


Vi har levert byggesett til mange garasjer. Stor garasje for tre biler. Du må velge en garasje for å gå videre. Romslig dobbelgarasje med saltak.


Stor garasje byggesett

Klassisk låvebygning skreddersydd for småbruk eller bolig med stor tomt. Kontakt oss for et godt tilbud. Kampanje fra pris. Velg byggesett eller ferdig montert med bo loft eller ekstra lagringsplass.


De fleste kundene ønsker. Få garasjen ferdig montert eller bygg garasje selv. Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør. Mange modeller - alle prisklasser.


Det finnes mange grunner til å bygge garasje utover de «standard» m2. Vi er spesialister på kundetilpassede garasjer, og overgangen til å levere store. Ferdiggarasjen er et byggesett, der du som kjøper har svært begrenset. En stor fordel ved en tilknyttet garasje er at det er mulig å lage løsninger som gjør at du.


Modumgarasjen: Garasjer, takstoler, enkelgarasje og dobbelgarasje. Prisliste på garasjer inkl. Byggesett med kappede stendere.


Er garasjen så stor at du har plass til mer enn bare bilen, kan du skille ut den. Bestill og få levert en garasje i byggesett. Sammen med Wifi-forsterkeren får du også vårt store, digitale bilag “WiFi i hele huset - effektive. Alle har prefabrikerte takstoler, og precut stendere som kan bestilles.


Stor garasje byggesett

Hvis du ikke finner modellen du ønsker, tegner våre arkitekter din drømmegarasje. Garasje Follebu har plass til to biler, samt stor lagringsplass.


Stor garasje byggesett

Bakerst i garasjen er det mulighet for bod med egen inngang på langsiden. Gausdal Landhandleri. Du får i dag garasjer ferdig i byggesett, slik at du etter å ha lagt sålen omtrent bare. Med en dobbel- storbilgarasje får man muligheten til å kombinere en vanlig.


Produsert i Norge med norske materialer. Material-og leveringsbeskrivelse: Stendere: ferdig kappet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg