tirsdag 28. april 2020

Stor lavvo

Tentipi Event er lavvoen for den profesjonelle brukeren eller for deg som skal ha den unike store. Venor Storlavvo produseres i tre forskjellige størrelser, og du kan få sitteplasser helt opp til 1personer. Lavvoen er beregnet for fast leirsted og egner seg meget.


Stor lavvo

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Mener den er klassifisert til personers. Jeg har kun brukt den vinterstid.


Følger med militæret sin egen telt ovn som er blitt brukt. Denne typen lavvo er så stor at det må påregnes å avstive stativet for at denne konstruksjonen skal tåle større snømengder eller veldig kraftig vind.


Det er mulig å kjøre både store og små arrangementer i lavvoene, alt fra 3-4. Tre store myggnett i ventilasjons-innlufting i teltets nedre kant. Svenske Tentipi produserer høykvalitets lavvoer til alle formål. Speider-sport er forhandler og.


Det populære, store lille teltet, Olivin er klart for bestilling. Size-two -Opacity. Et superhjem for to. En lavvo har den motsatte virkeligheten. Her er det plass til flere enn anslått. Er du i tvil bør du altså gå ned i størrelse. En 4- manns er kjempestor, og har mer. Sammenlign pris på lavvo. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Utleien konsentreres om Midt- Norge, men vi tilbyr utleie over hele landet. Alt fra små enstangslavvoer til store.


Se utvalget telt, tarp og lavvo på Fjellsport. Det vil derfor være hensiktsmessig å velge en lavvo som er stor nok til dette. Tenk også over at det skal være plass til sekker, hun ve matplass. STOR TEST: Vi har testet lette fjellsko.


Ståhøyde og muligheten til å gjøre opp bål eller fyre i ovn, gjør lavvo mer anvendelig enn et fjelltelt. Skal du overnatte i naturen, er lavvoen et godt alternativ!


Effekten fra kokeapparater er i seg selv nok til å varme opp en stor lavvo. Da kan du tørke klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg