mandag 6. april 2020

Vedlikehold sedertre

Også treslag som påstås å trenge lite eller intet vedlikehold påvirkes av sol og regn. Tanniner kan sette flekker på lyse fargede overflater hvis de ikke blokkeres. Hvordan skal du vedlikeholde rød seder? Det er et treslag som lett bearbeides og som ikke trenger videre vedlikehold.


Fasader eller tretak vil raskt få en flott lysegrå patina. Cedertre er bestillingsvare. Rødt sedertre (red cedar) har blitt en stadig mer vanlig tresort i Norge og.


Dersom man ønsker å bevare fargen, vil det være behov for kontinuerlig vedlikehold. Krever ikke vedlikehold etter montering. Sedertre er svært vedlikeholdsvennlig.


Det har naturlig motstand mot råte og trenger derfor ingen behandling med olje eller beis. Er veldig begeistret for den gylne fargen sedertre har når det er nytt. Beskjeden jeg får er at det bør oljes hvert år for å vedlikeholde den gulne. Men, sommer betyr også tid til vedlikehold du ikke får gjort.


Royal, kjerneve lerk, Termo og cedertre. Ved riktig bruk og vedlikehold er sedertre en veldig god investering. Alle våre sedertre produkter er laget av 100% sedertre, en ikke-truede treslag kjent for sitt. SEDERTRE : Dette huset litt sør for Oslo er i ubehandlet sedertre og stein, og treverket vil gråne.


Sjekk det japanske trikset Marius Ramberg og Merethe Off brukte på huset sitt. Kledning i sedertre : Motstandsdyktig og krever lite vedlikehold. Hagestolen er laget i rødt sedertre, som inneholder naturlig olje og beskytter treverket mot råte, sopp og insekter.


VEDLIKEHOLD AV TERRASSER. Vi utfører regelmessig vedlikehold av våre terrasser og bruker materialler spesielt egnet til sibirsk lerk. Skotre fra Rochester til herre.


Sibirsk gran, lerk, termotre, eik og rødt sedertre. Boblebad av tre krever generelt mer vedlikehold, men dette avhenger også av tretypen.


Utebenken leveres ferdig behandlet men krever allikevel noe vedlikehold i. Termoask (varmebehandlet) Ypperlig til fasadebruk uten vedlikehold. Stolen vil holde seg like fin, år etter år og vil få en vakker sølvgrå patina. Vi testet ulike treverk, slik som lerk, sedertre og malmfuru, og ulike.


Moelven Industrier ASA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg