onsdag 22. april 2020

Skjærebrett plast

Skjærebrett plast

Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Ser du etter brett eller fjøl?


Skjærebrett plast

Vi har trefjøl, skjærebrett og serveringsgføl til matlaing og fest. Stort utvalg og lave priser hele året. Det kjente skjærebrettet i hard plast. Godkjent til levnetsmidler.


Kan også brukes som en skjæreflate. Klebefri overflate. Få et plastskjærebrett på de mål du. Klassisk skjærebrett i like klassisk format. Laget i PE- plast. Kjøtt, fisk og grønnsaker skal på hvert sitt skjærebrett. Mens spekematen helst skal serveres på ei fin trefjøl. Her finner du skjærebrett for. Aida, raw skjærebrett teak. Det beste som underlag er skjærebrett i tre – et fint element på kjøkkenet som underlag og med lang levetid.


PLAST VERRE ENN TRE: En skjærefjøl av plast er mer uhygienisk å bruke enn en skjærefjøl av tre, hevder bakterieforsker. I artikkelen under.


Praktisk och hållbar skärbräda tillverkad i HDPE plast. Listepris: 24SEK. Nei, det er vanskelig å se på en skjærefjøl om det er bakterier der. Misfarging trenger ikke være farlig.


På trefjølene, derimot. Materiale, Plast. Skjærefjøl 41xcm. Hos oss finner du mange forskjellige alternativer.


Skjærebrett plast

Er du interessert i skjærebrett av marmor fra House Doctor, eller kanskje av LD-PE- plast fra Global? Med en god skjærefjøl i kjøkkenet blir oppgavene litt lettere. Dessuten selger vi så fine skjærefjøler, at du godt kan bruke de til andre ting også! Skånsom mot dine kniver Velg mellom forskjellige størrelser Farger i HACCP- standard.


Kan vaskes i maskin PE5plast. Trefjøler tåler mindre enn plastfjøler og vil for eksempel ødelegges fortere ved vask i oppvaskmaskin. Tre er også, i motsetning til plast og stål, et. Bruk et skjærebrett til grønnsaker og et annet til kjøtt og fisk.


Kokk Geir Skeie anbefaler å helle salt på trefjøla slik at saltet trekker bakterier ut. SKJÆREBRETT PLAST 325X190X23. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg