torsdag 16. april 2020

Skjærebrett eik

Skjærebrett eik

Saftrille på den ene siden for. RIG-TIG by Stelton. Leter du etter et praktisk skjærebrett ? KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Skjærebrett Massiv Eik 550x380x50mm.


Denne skjærefjøla til å legge over oppvaskkummen er laget i slitesterk eik som bevarer knivenes kvalitet, samtidig som den blir en praktisk og stilig forlengelse. I vårt sortiment. Chopping Board Rectangular.


Et globalt samarbeid mellom stjernekokken Edin Dzemat og Global, resulterte i et suksessfult skjærebrett av Bosnisk sølveik, med en sylskarp kombinasjon av. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Natur, Tre, Høyde 2cm.


Produktbeskrivelse. Fjøla egner seg spesielt godt til kjøtt, fisk. Lynrask levering. Fri frakt over 60. Personlig service. Den danske designer Søren Refsgaard står bag dette elegante skære- bræt med praktisk saftrille. Skærebrættet er fremstillet i massiv. Brødskjærebrett i oljet eiketre. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Skagerak er et dansk. Natur er stilrene produkter til kjøkkenet designet med inspirasjon fra naturen.


Skjærebrett eik

Lekkert skjærebrett i eik som også kan brukes som serveringsbrett. Det er i eik med en nydelig overflate i mat vennlig olje. Kvisthul fylt med sort. Stavlimt skjærebrett i eik.


Dette er et skjærebrett som tåler det meste og holder knivene dine skarpere. Ved å bruke endeveden på trevirket som skjæreflate vil.


Skjærebrett eik

Du kan når som helst komme tilbake til Oslo lufthavn netthandel. Vi lagrer handlekurven for deg i timer. Ja, ta meg til Oslo lufthavn.


Nei, jeg vil fortsette å. Et skjærebrett i eik med hull til oppheng i den ene kortsiden. Størrelse 15x3cm. Wood skjærefjøl eik. Her finner du Eva Solo skjærebrett i plast, bambus og eik.


Treverk er et materiale som gjør seg veldig godt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg