fredag 10. juli 2020

Takkloss skråtak

Størrelse: Lengde: mm. Brukes til innvendig hjørne ved listing av tak. Lang, for bruk til skråtak. Produsert i førsteklasses fingerskjøtt kvistfri furu.


Alle skråtaklister leveres i. Lang type til bruk i skråtak. Tilpasset vår profil R5. Dimensjon 75x75x250mm. For å få en fin overgang fra skråtak til rett tak, er takklosser en god løsning.


Ved bruk av standard taklist, prøv å høvle eller skjære til baksiden av en bit avskjær til. Lundbergs TAKKLOSS KVITFJELL 50X50X75. Passer til 21xmm fotlist. Takkloss 33x33x1mm Astk hvitmalt.


Hei, hvilke type lister vil dere anbefale når jeg skal liste mellom. Jeg skal i gang med listing av loftstua nå. Denne har skråtak, og jeg er usikker på hvordan man bruker å løse overgangen mellom taklista på. Gjæring av profilerte hulklister til taket krever stor nøyaktighet.


Den smarte, hvite hengerlisten kan skrus i tak, skråtak eller under en hylleplate. Julie takkloss for ytterhjørne. Universalkloss brukt ved overgang fra skråtak til flatt tak. Hardwood Floors.


Taklist i skråtak, gjæret til med kile. Smed endeprofil under vindu. Sokkelklosser (til dører). Hjørneklosser (til dør og vindu). Kan justeres, slik at den også passer til skråtak. Skinnemutter RapidStrut. Gulvkonstruksjon for støpt dekke: 150mm svillremse. Litt bonderomantisk ;). Vi har ikke takklosser. Det er ikke min. Klart til hunlekassen kan. Skråtak og hulkillister. Da måtte det en takkloss til. Mye hjørner og kanter. Kriker og kroker. Men ENDELIG var vi ferdig!


Vi er veldig fornøyd med resulatet. Skjønner hva du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg