fredag 24. juli 2020

Utvendig laftekledning

Utvendig laftekledning

Her har vi også vårt produksjonslokale. For de som synes villmarkspanel blir for vilt, tømmer for tungt og dobbelfalset kledning for pinglete, er laftekledning et bra. Laftekledning er en bordkledning som legges på vanlig reisverk. Brukes innvendig og utvendig til alle typer bygg.


Rundtømmerpanel også kalt laftepanel bredder fra ca120mm til 200mm med tykkelse 21mm, 15- kvm. Samme type som utvendig, leges av furu. Lottopanel kan brukes overalt, utvendig og innvendig.


Utvendig laftekledning

Her er det brukt til hundeseng. Vurder om huset kler. På bakgrunn av prøver eller eksakte 1:tegninger kan vi som oftest lage det som skal til både utvendig og innvendig bruk. Vi tilbyr spesialhøvling for deg som.


Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Får ikke bestemt oss for om vi skal gå for laftepanel eller "stavlaft-imitasjon" utvendig, så håper noen har noen bilder av hytter med førstnevnte.


Og etter de nye byggeforskriftene, so også gjelder for hytter, er dette et enestående alternativ for utvendig. Mellom søylene settes det 4” reisverk med utvendig gips, utlekting og m. Hytte med hems med utgangspunkt i grunnmodellene Trysil og Sollia. Utvendig liggende seterbrun laftekledning.


Både utvendig og innvendig, smågliser Odin Granheim i Sandvika. Har du spørsmål om utvendig kledning, innvendig panel, gulv eller ulike typer. Kan leveres som stående eller liggende kledning.


Vi leverer også topp-rot kledning. Fjuken kledning er en stilren, utvendig bordkledning i furu. Denne mer lettvinte løsningen kan brukes både til stavlaft og vanlig veggpanel.


Jeg skal sette opp ei slik hytte med laftepanel på campingen til sommeren. Blant annet grovt hyttepanel med opptil 10" bredde, og laftepanel med - " bredde. Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try.


Yttervegger oppført i maskinlaft, opplyst senere utlektet, isolert og kledd utvendig med liggende laftekledning. Vinduer av blandet alder og type. Vegger av toms maskinlafta laftepanel. Enkelt tak med taktekking av alu.


Glad det ikke er laftepanel i hele hytta. Laftepanel i stue og kjøkken tar mye tid. Men sakte men sikker har vi lagt panel i nesten. Vakker og slitesterk bordkledning i heftige dimensjoner.


Utvendig laftekledning

Vår bordkledning er imponerende formstabil med minimal sprekking og kuving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg