fredag 31. juli 2020

Utenpåliggende låskasse

Utenpåliggende låskasse NB med smekklås og sylinder. ASSA ABLOY Opening Solutions Norway - Norges ledende leverandør av lås og. Har du låst deg ute?


Beregnet på dører hvor det ikke stilles så høye krav til sikkerhet. Produktet ble lagt i handlevognen. Content goes here. Monteres av Nøkkel Gruppen. Yale utenpåliggende låskasse med. Oval sylinder med bakkantfeste og lang medbringer for balkongdører og garasjeporter som er utstyrt med låsbar espagnolett eller utenpåliggende låsekasser. Cisa utenpåliggende låskasse med sylinder. Du må være logget inn for å se profilen. Det medfølger nøkler til sylinderen.


Utenpåliggende låskasse

Brukes for å erstatte eldre utenpåliggende låskasser. Med en lås som er tilpasset ditt behov, er det mindre trolig at noen vil stjele tingene dine.


Ta gjerne en titt på låsens forsikringsklasse også, sånn at det står til dine. PERKO Dørlås, utenpåliggende lås. En lås av god kvalitet sørger for at du kan bekymre deg mindre for det du har av verdisaker – enten de er hjemme, på hytta eller i boden.


Vi har et stort utvalg av. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Effektiv sikkerhet mot innbrudd innebærer å skape usikkerhet blant tyver og bygge mange små hinder som tilsammen blir uoverkommelige.


Utenpåliggende låskasse

Kan også brukes til andre utenpåliggende låskasser. Lås og sikkerhet. Funksjon: Festes med skruer fra innsiden. Raskt, enkelt og billig.


Utenpåliggende låskasse

Vi tilbyr låser, låskasser og låshus til en rimelige penge. Hos Byggmax finner du alt det du trenger for å installere en ny lås. Haspellås, utenpåliggende. I en vanlig mekanisk låskasse er dørvrider koblet direkte til falle eller reile.


Det finnes også utenpåliggende solenoidlåser kan monteres på standard låskasse. Den er mer robust.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg