tirsdag 7. juli 2020

Vinduer med ekte sprosser

Glasset i den ytterste rammen kan deles i ruter av gjennomgående sprosser på 24. Patentert løsning for innkittet 2-lags isolergrlass med ekte sprosser.


Et ” ekte sprossevindu” er et vindu med to rammer hvor den ytterste har gjennomgående sprosser og med ekte kittfals. Den innerste rammen kan produseres enten. Gjennomgående sprosser – « ekte vare».


Bestiller du et vindu med gjennomgående sprosser, betyr det at glasset er «skåret opp» i mindre glassenheter. Glasset satt inn med kittfals, rutedeling med gjennomgående tresprosser. Ekte sprosser : vinduene er pene både fra innsiden og fra utsiden. Vi produserer fortsatt.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I tillegg har vinduene ekte gjennomgående sprosser i ytterste glass og kan leveres med ruteinndeling etter ønske. Vinduene består av to rammer.


Begge vindustyper er produsert av førsteklasses vakuumimpregnert laminert kvistfri furu. Innvendig sprosse er festet mellom isolerglasset.


Original er koblede vinduer med ekte gjennomgående tre sprosser, mens. Utvendig er sprossen festet til glasset med ekte kittfals. Det vil si at vinduet består av en ramme hvorav ren- holdet. Mer enn ulike vinduer med sprosser med snabb leverans, gratis frakt over 9kr og Lave priser.


Derfor omtaler vi ikke om ekte sprosser i sortimentet. Koblede vinduer har lange tradisjoner i Norge. Et ekte sprossevindu har to rammer hvor den ytterste har gjennomgående sprosser med ekte kittfals. Ved rehabilitering og tilpasning til eksisterende miljø vil det ofte være riktig å bruke koblede vinduer.


Dette er vinduer for deg som vil ha ekte sprosser og småruter. Vil vi ha vinduer med utenpåliggende sprosser festet med plastklips, eller.


For meg er det KUN ekte, gjennomgående sprosser som gjelder! Et moderne koblet vindu dekker dagens. Skal du restaurere eller bytte ut gamle vinduer?


Er du også begeistret for vinduer med sprosser ? Se vårt kjempe utvalg av sprossevinduer her og skynd deg på nett. Eldre hus skal ha vinduer med ekte gjennomgående sprosser og kittfals.


Dersom vinduene må skiftes, få laget kopier av de gamle eller av en type som bilder kan. Isospross er vår patenterte løsning på de ekte tradisjonelle sprossevinduene. Dersom du trenger nye vinduer eller sprosser til vinduer, er vi vindusprodusenten.


Fastkarm vinduer fås med karmdybde fra mm opp til 1mm. Noen har påspikrede sprosser, men de fleste har malte rammer og sprosser. Dette falske vinduet satt i en endesval hvor det var ekte vinduer i gavlen mot syd. Vi kan også se hus der det er satt inn vippevinduer med post og krysspost, sprosser og det hele på en enkelt ramme.


Det ser underlig ut når et vindu som. Vi bruker furu kjerneved som standard! Til dine vinduer har vi også ekte gjennomgående sprosser tilgjengelig. Det er både Fjorden og Solem skjønt enige om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg