onsdag 8. juli 2020

Trapper

Trapper

Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Trapper fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


Kanskje du vil bytte ut loftstrappen, eller modernisere med en spiraltrapp? Uansett årsaker har vi et utvalg av. Nordens største utvalg av trapper og leverer over hele landet.


Våre trapper har kvalitet, design og prisgunstige løsninger. Se mer om våre ulike trapper ved å klikke deg inn på våre modeller! PRODUKTINFORMASJON. Dersom du bygger nytt eller vil bytte trapp så ta kontakt med oss.


Utvalget vårt spenner over flere typer trapper, fra de plassbesparende trappene til hemsen til elegante spiraltrapper. Har du behov for en L- trapp, U- trapp eller rett. Vi viser deg hvordan du måler opp riktig, i tillegg til at du kan finne veiledning til hvordan du bygger et gelender. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv.


Trapper

Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. Byggmakker har loftstrapper og trappevanger i flere varianter. En stilig trapp kan fungere som et smykke i huset ditt. Bare se på disse lekre eksemplene i betong, stål og tre!


I over år har Tre- trapper. Stort utvalg av trapper. Design og høy kvalitet. Norskproduserte trapper. Elegante kvalitetstrapper. Utendørs trapper bør ha en bredde på 1. Når trappen verken har rekkverk eller håndløper er det helt. Vi har produsert stål trapper i en år rekke, og innehar en høy kompetanse innen skreddersydde løsninger. Stål er et suverent material hva angår styrke og. Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs.


Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse. Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Plassering av trapper har stor betydning for planløsning og aktiviteter i de ulike etasjene trappa. Forutsetter at trinnene kan produseres på fabrikk.


Med Stryntrappa får du god kvalitet til gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og gir deg en trapp i en. Skreddersøm gir mange muligheter. Hva med rom for lagring under trappen, eller innebygd håndløper i veggen?


Trapper

Vi designer og bygger trapper etter dine mål og ønsker. Hafrsfjord Tre gir deg muligheten til å velge mellom flere ulike trappemodeller, farger og materialer. Vi bruker bare kvalitetsmaterialer i trappen, og på eiketrinn bruker vi langstav som gjør at trappen.


Ved å følge kravene i TEK og rådene i Byggforskserien kan man forebygge unødvendige ulykker. En trapp som dette har høy finish og kvalitet, men. Lysbeiset, lakkert ask.


Dette trapp skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Kontakt oss for å få tilbud om trappene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg