torsdag 23. juli 2020

Varmekabler av og på

Et godt varmt gulv i stue, bad og soverom er deilig, men noen ganger slutter tilsynelatende varmekablene å fungere plutselig. Slites varmekabler av å slås av og på? Skal uansett ha elektriker i huset, og lurer på om jeg skulle få endret en. Det forutsettes da at kablene har en optimal plassering i gulvet, og at det er lagt isolasjon på undersiden av varmekablene.


Fra mai av er det på tide å skru ned panelovner og varmekabler. Mange lar særlig varmekablene stå på. Elektriske varmekabler i gulv er kanskje det verste nå på sommeren. Du kan spare mye på å skru av varmekablene her sommersti sier.


Varmekabler av og på

Flisene kan sprekke. Gulvet kan få «temperatursjokk» hvis man setter varmekablene på full effekt når man skrur dem på igjen, ifølge Arne Nesje. Varmekablene har streiket.


Varmekabler av og på

Her får tips om hva du bør gjøre hvis varmekablene på badet har sluttet å virke. Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur. Vi har et stort hus, der det er varmekbler på alle bad. Det er ingen varmelampe eller ovn.


Varmekabler av og på

Flere resultater fra forum. Jeg bruker sjeldent varmekablene mine på badet. Har bare varmekabler på badet, men skrur de ikke av om sommeren. Hvorfor ikke heller. Men må du ha dem på? Skrur de ne men blir veldig ubehagelig med iskalde fliser. Reparasjon av varmekabler. Reperasjon av varmekabler. Badet blir regnet som det dyreste rommet i huset. At det da blir en feil på varmekabelen i dette rommet. Grunnen til at jeg poster her er at jeg vil gjerne høre.


Termostaten til varmekablen på badet har en tendens til å gå helt amok, slår inn - ut - inn - ut osv. Litt varierende hastighet, alt fra mange. En elektrisk ovn med elektronisk termostat og tidsstyring vil være langt.


En av de største unødvendige strømslukerne om sommeren er varmekabler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg