tirsdag 28. juli 2020

Ubehandlet heltregulv

Heltregulv ubehandlet furu. Legg i handlevogn. Du kan legge det slik du vil og behandle det slik at det får akkurat det utseendet du ønsker deg. Moelven Wood AS FURU HELTREGULV.


Passer like godt på hytta som hjemme. Ved å velge heltregulv i furu bringer du. Gulvet passer like godt på hytta som hjemme. GULV FURU 20X1UBEHANDLET S. Dimensjon, Gulvtype, Produkt, Nobb-nr.


Ubehandlet heltregulv

DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig. Foto: Sveinung Bråthen.


Ubehandlet heltregulv

Et skikkelig heltregulv motstår både trendskifter og slitasje. Både våre heltre lamellgulv og massive heltregulv er en opplevelse. Disse gulvene overlever. Tregulv har høy kvalitet og lang levetid.


Et massivt tregulv er et. Kvalitetsgulv av furu, et treslag som oppleves som godt og varmt å gå på. Er du av den kresne sorten som setter høye krav til at alt i dine omgivelser skal matche? Nå kan alle våres gulv leveres ubehandlet.


Kjøp heltre heltregulv billig i nettbutikkene. Gulvtech leverer nå "hvit" eik med en overflate som er like sterk som lakk, men som fremstår som ubehandlet.


Et tradisjonelt gulv, laget av førstesklasses råvare. Dette er ikke heltregulv man får kjøpt i butikken. Ubehandlet heltregulv fra Inntre Kjeldstad kan valg- fritt etterbehandles med beis, lakk, voks eller maling. Hos XL-BYGG har vi stort utvalg i både behandlede og ubehandlede heltregulv i en rekke tresorter, uttrykk og profiler.


Ubehandlet heltregulv

Kom innom oss og se forskjellen! Et klassisk og vakkert heltregulv som kan legges i fiskebensmønster. Fiskebensparkett til klassiske og moderne hjem.


Solid: Mest fine, friske kvister der noen svarte eller mørke kvister får forekomme. Gulvbordene har svakt avrundede. Ubehandlede tregulv er heltregulv nedtørket til 8% fuktighet og spesielt tilpasset et nordisk klima. Et ubehandlet gulv av furu eller gran blir vanskelig å holde rent uten noen form for beskyttelse.


Tradisjonelt ble derfor tregulv satt inn med. Parkett plank behandlet med Ecowood Naturale gir et fantastisk ubehandlet. Gulv i heltre betegner tregulv der hele planken er i massivt tre. Før i tiden la man ubehandlet gulv i både eik og furu som verken.


Vi fører for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg