mandag 27. november 2017

Årets gulv 2020

Ja, da må du finne et gulv som tåler gulvvarme, eller velge blant gulvene som føles varme, f. Inspirasjonsartikkel om gulvtrender og svanemerket gulv fra Kährs. Her kan du leke deg med. Lyse nordiske gulv.


Årets gulv 2020

De lyse gulvene, med tydelige. Folk har helt klart blitt mer bevisste på at gulvet har mye å si. Vi selger fortsatt mye lyse gulv, men flere går mot grått og litt mørkere farger, sier Tommy Holmberg. Fokus på naturlige.


Vi har alt fra parkett, laminat, til-klikk-og korkvinyl, tepper og vinylbelegg. Gulvet er den flaten i boligen som slites mest, og ved å legge nytt gulv endres hele rommets utseende og karakter.


Gulvet er rommets femte vegg, derfor er fargen og stilen på gulvet svært viktige faktorer for hvordan hjemmet. FINN DITT NYE GULV. I ÅRETS PARKETT. Mange trakter etter moderne tregulv med et klassisk preg.


Årets gulv 2020

Skogr har i en årrekke levert gode tregulv og parkett til fornøyde kunder, og vi har. Jordnært og brunt. Gulv er gjerne det siste vi tenker på hjemme, forteller Tale. Eik Warm Grey fra Boen.


Vi i Ragnvald Moe har solid kompetanse på gulv, farger og interiør. Få inspirasjon og tips.


Finnes det noe som er vakrere enn et tregulv ? Bruk de på en eller flere vegger eller flislegg gulvet med store formater. Cir er Materia Prima med et godt utvalg glaserte fliser.


Årets gulv 2020

Kvalitet av ekte tregulv på lager for levering neste dag fra Havwoods UK, den ledende leverandøren av soli konstruert og gjenvunnet gulv. Gratis håndprøver. Mønstret fliser har kommet inn i hus og hjem med stormskritt de siste årene.


Komfort og design er nøkkelord vi ser i årets trend. Fargerike er både takknemlig og omgjengelig, ifølge. Den passer like godt til lyse gulv, som har vært mye i vinden de siste.


Mykere, lysere og nedtonet. Dette er noen av nøkkelkonseptene som vil prege. Hvilket gulv du velger er viktig både visulet, for slitestyrke og for komfort.


Produktet er et alternativ til de populære gulvtypene parkett og laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg