fredag 17. november 2017

Gipsheis byggmakker

Gipsheis byggmakker

Et ideelt verktøy for montering av gips- og sponplater mot tak og skråvegger. Gipsheisen kan lett. Jonex Lifter Pro plateheis med tilt som er ekstra stabil og kraftig.


Gipsheis byggmakker

Beregnet for forflytning, montering og demontering av. For montasje av takplater for en person. Laveste høyde 7m høyeste 2. Velg butikk for å se tilgjengelighet og priser. Forlenger til plateheis.


Relaterte produkter. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til.


Bygg Product Template page. Hei gjør en søk på plateheis. Det burde selvsagt vært gjort ordentlig av fra starten, men jeg er en amatør uten gipsheis og hadde med en hjelper med begrenset tid så vi. Det vi opplever er at folk kjøper.


Pages Liked by This Page. Hjemmeside, Annonse. Byggmakker - et smart sted å begynne. Stjørdal brann- og redningstjeneste. Få kjøper en gipsheis til over 10.


Gipsheis byggmakker

Dovre gipsheis med vinkel for lettere montering av gips å sponplater i tak å skråvegger. Best på pris – Vi har spesialisert oss over år, på å leie ut verktøy ditt firma ikke finner det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg