onsdag 15. november 2017

Lavvo størrelse

Lavvo størrelse

BRUKERVEILEDNING FOR. VENOR TRADISJONELL LAVVO. Velg riktig størrelse. Helsport sine lavvoer kommer i forskjellige størrelser, og størrelsen oppgis i antall personer lavvoen er tilpasset for.


Dette er antall personer. For det meste vil den nok bli brukt med stykker. Tradisjonell lavvo. Ståhøyde og mulighet for å gjøre opp bål eller fyre i ovn, gjør lavvoen mer anvendelig enn.


Døråpningen skal ha en praktisk størrelse. Den finnes også i en flammesikker utgave, FR, som benyttes i telt og lavvoer hvor man kan benytte åpen ild inne.


Flott og praktisk titan vedovn som veier bare. Vi har mye lavvo med oss på turer i løpet av sommeren, men flere dager i lavvo, det skjer ikke. Jeg er nok litt for glad i komfort til å ta ei uke. Created with Sketch.


Se senaste kampanjprodukter. Man får romsligheten og bærbarheten hos en lavvo til lavere pris enn hva man får gi for. Her er Stratus 7 den mest fleksible lavvoen i markedet. Vi kan kombinerer to eller flere lavvoer og kobler dem sammen til ønsket størrelse.


Disse monteres hurtig og enkelt. Lavvoen har inntil. Dør: Myggnett, YKK glidelås. En annen ting med våre lavvoer er størrelse, vi bruker standard størrelser i markedet men velger å kutte ut X antall personer da medbrakt turutstyr og en Gstove.


Hvilken størrelse, vekt, prisklasse og hvilket bruksområde tenkte du på? Størrelse på denne forhåndsvisningen: 8× 4piksler.


En annen ting med Gstove lavvoer er størrelse, vi bruker standard størrelser i markedet men velger å kutte ut X antall personer da medbrakt turutstyr og en. De lærte dette om tradisjonell.


At det finnes tradisjonell lavvo og nyere tids produsert lavvo. Reisverket til lavvo består av. Klikk for full størrelse. De har ulike reisverk.


Lavvo størrelse

De er blitt revet og pakket mens de er våte for å sjekke blant annet fuktgjennomslag og praktisk størrelse på. Se hvilken lavvo du bør kjøpe.


Lavvo størrelse

Det er fire vinduer som er standard på lavvoen uavhengig størrelse. Vi tilrettelegger også døråpning og inngang for rullestolbrukere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg