onsdag 1. november 2017

Bad og vaskerom i ett

Vaskerom på badet ? Bad på vaskerommet ? Det er både fordeler og ulemper med å kombinere personlig hygiene og klesvask i samme rom. Paret Helena og Marius ønsket seg et ekstra bad. I kjelleren hadde huset vaskerom, med en bod vegg i vegg.


Bad og vaskerom i ett

Familien har to små gutter som liker å. Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap. Tviler ikke ett sekund på det.


Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Jeg har også bistått med planlegging av hovedbadet i. Skal vaskerommet også kunne brukes som bad for gjester, være et kombinert teknisk rom, et rom med mye oppbevaringsplass eller kun et praktisk rom til klesvask. Trenger du mer lagringsplass, vil derimot ett - eller flere høyskap være tingen.


Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende. Der defineres bad, dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal.


På den måten slipper du unna med ett vanninntak og ett avløp, sier. Vill du vise meg bilde av det? Fordeler, ulemper? Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing.


Bad og vaskerom i ett

Finn inspirasjon til et flerfunksjonelt vaskerom. Vårt materialvalg til vaskerommet er det samme som du kan velge til kjøkken, bad og garderobe. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine. Totalrenovere stk bad ett på kvm (3x1) og etterhvert ett på ca kvm. Vegghengt toalett på bad og vaskerom. Fire soverom, ett med walk-in closet.


Bad og vaskerom i ett

Downlights i entré, vaskerom og bad. De fleste av vinduene er skiftet. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha ett stort rom som var kombinert bad og vaskerom, men siden jeg er litt sjuskete av meg er jeg usikker på om det.


Kunden ønsket seg vaskerom og toalettrom, det var begrenset plass og vi laget da en kombinert løsning med vaskerom og toalettrom i ett som kunden ble meget. Det kan lages løsninger av både elementer til kjøkken og bad, eller skyvedører.


Når man pusser opp bad eller vaskerom har det eksisterende røropplegget mye. Stedet for daglige små og store ritualer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg