tirsdag 21. november 2017

Male tak farge

Male tak farge

Slik påvirker takets farge stemningen i rommet. Hvem har sagt at taket må være hvitt? Du kan skape unike interiører ved å tilføre taket ditt en ny farge.


For det er lov å male med noe annet en hvitt. Se bare her hvordan dette rommet. Når passer det best å male tak og vegger i samme farge ? Dette passer egentlig nesten alltid og i alle rom.


Spesielt i de lysere nyansene, da er. Slik lykkes du best med takmaling. Det er også en fin måte å få mer farger i hjemmet på.


Med mer farge på veggen oppstår en liten utfordring ved maling av tak - både " Bomull" og "Eggehvitt" kan fremstå som for gule. Ved å male taket på soverommet i en annen farge enn hvitt, kan du skape en fin, rolig helhet eller et spennende blikkfang. Slik går du frem når du skal male tak og taklister. Denne fremgangsmåten gjelder for maling av tak av gips eller takplater.


Dekk hele gulvet med papp, og fest den. Her får du tips til. Det er vanligst å male taket hvitt med en helmatt maling.


En turkisfarge gjør taket behagelig, og man får en følelse av å være ved. Hvitt reflekterer lyset. Hvis du vil gi et rom det lille ekstra ved å male én vegg i en farge, må du ikke. Uansett om du velger hvitt tak eller farget, er et tips å male noen.


Male tak farge

Du kan selvfølgelig ta jobben med å male alle detaljene i en ren, nøytral farge. Har du tenkt å male taket i en annen farge enn hvit, får du en fin og annerledes stil ved å la takmalingen fortsette noen desimeter ned på veggen.


Ett vakkert fargesatt tak kan endre karakteren på rommet totalt. Hvilken farge skal man male taket. Mange er av den oppfatning at mørke farger på vegger, tak og gulv er pent, men.


Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Synes du det er skummelt å male taket i en annen farge enn hvitt?


Det er ingenting å være redd for og man trenger ikke male alle takene. Nydelige farger sammen Taket beholdt vi hvitt, men valgte å male gulvlistene i samme farge som veggene, taklister har vi ikke. Belinda Bjerke, interiørdesigner i Alma Eik, sier at det er et smart triks å male både tak - og golvlister i samme farge som veggen.


Hvorfor male taket hvitt, når det finnes uendelig av farger å velge i? De aller fleste tenker nok at hvit er den selvsagte fargen når man skal male tak, men slik må. De fleste takmalinger kan blandes i ulike fargenyanser. En hvitmalt himling står nøytralt til alle typer farger på veggen. Men vil du har mørke farger i taket anbefales.


Male tak farge

Malestua Fargerike i Bodø har alt du trenger for å starte oppussingen av hjemmet ditt. Om det er å male en vegg, eller legge gulv. Det er ikke så vanskelig å male tak, bare man vet hvordan man skal gjøre det. UNDERVEIS OG ETTER: Soverommet var fra før malt i en lys rosalilla farge.


Masker lister, tak, vinduskarmer og dørkarmer, og alt annet du ikke vil male. Da var tiden endelig inne for lanseringen av Jotuns nye farger.


Flere velger også å male tak, dører og listverk i samme farge som veggen. Mal tak og vegger i samme farge for å skape en illusjon av økt takhøyde. Dersom du ikke orker sparklejobben, kan du eventuelt male listene i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg