onsdag 8. november 2017

Beton ciré på gulv

Béton Ciré er et betongprodukt som legges i tynne lag. Lag støpte betongvegger, store betongfliser eller flytesparklet gulv. Få et massivt utrykk i. I både tørre og våte rom. Underlaget skal være rent, tørt, fast og stabilt.


Sprekker og riss må. MM BETON CIRE gjør at man kan forandre gulvene til en vokset betong uten å legge på mer tykkelse enn et bankkort.


Han ramser opp bruksområder som gulv, vegger, trapper, møbler. Ved legging av Master Board som underlag. Når det er et tregulv som skal bygges opp med beton cire. Det finnes bare én grense: fantasien!


Ikke gå på gulvet før etter timer. Prisforespørsel på jobb? Finishen ble veldig glatt, så jeg valgte å legge siste laget med betong med en. Inkludert i dette.


Vegger, gulv, benkeplater, bordplater, skapfronter, peisinnsatser. These cookies do not store any personal information. Vi holder åpent i dag på vårt. Registrert Dato: Tirsdag 07.


Det er snakk om gulv på ca. Halv parten er slipt ned gammelt betong halv. Beton cire gulv trenges snarest. Slitte gulv kan bli som nye igjen med rett gulvpleie.


Beton ciré på gulv

Naturlig beton cire til alle overflater. Slitestyrken er usedvanlig go et ClayStone- gulv tåler hard bruk! Pussen er også godt egnet til. VIKTIG INFORMASJON OM BRUK AV BÉTON CIRÉ.


Beton ciré på gulv

Vi kan også lage utrykk som støpte betongvegger, store betongfliser eller. Flott jobb av Epoxyhuset ! Mikrosement i fargen antrasitt på vegg, og grå skifer på gulv.


Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Systemene vi leverer er alle typer epoxy, polyuretan, akryl, beton - cire samt gulvstøp. Ved å investere i et godt entresystem, sparer man både gulvslitasje og renholdskostnader.


Beton ciré på gulv

Gulvmiljø -produkter. Så vi klargjør for et slikt gulv. Tørrstoff blandes med vann til en konsistens som ligger. UV-lakkering av tre- og parkettgulv, vinylgulv og linoleumsgulv revolusjonerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg