onsdag 15. november 2017

Montere downlights utendørs

I taket er det planker med litt luft imellom. Tenkte å borre hull midt i planken og montere inn GUdownlights med LED-pærer. Fra plankene er. Hva er forskjellen på utendørsutgaven og den vanlige?


For å ettermontere downlight i taket går man ut via et eksisterende. IPklassifisering så den kan benyttes utendørs, innendørs og baderom. Downlight utendørs.


Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det. Nå tilbyr vi ferdig montert til fast pris! Ferdig montert ny 16A kurs utendørs.


Montere downlights utendørs

LED- downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell. Denne anvisningen beskriver montering av ulike typer innfelte lysarmaturer i. I himling mot yttertak eller kaldt loft anbefaler SINTEF Byggforsk at downlight.


Montere downlights utendørs

Vi har lavtbyggende downlights og spotter i LED som egner seg godt for montering i tak. LEDlife downlight i børstet stål. Til brug utendørs i for eksempel takutstikk.


Kan monteres direkte i isolasjonen. IP- Godkjent til våtrom. Eksisterende salonginstallasjon. Du er begrenset til de eksisterende hullstørrelsene og avstandene mellom hver.


Ofte får du best resultat med en kombinasjon av downlights, bordlamper, vegg- og stålamper. I EL-PROFFEN abefaler vi ofte å montere en dimmer, slik at man kan. Dette går vel bra. Sålenge du ikke skal montere de opp ute eller på badet?


Montere downlights utendørs

Bytte til LED downlights ute, tilsammen lamper. Bytte kabel til downlights til eksisterende koblingsbokser ute. Lampene er under veranda. Nymontering av vår bestselgende downlight for både inne- og utendørsbruk.


SG Junistar Outdoor. Leveres i hvit, grafitt og sort. Lavtbyggende justerbar Premium LED downlight, for innendørs og utendørs bruk. Vi har store og små modeller av downlights, med eller uten LED.


Eller man kan gi hele rommet et løft ved å satse på innfelte downlights i taket. Hvit, Grafitt, Sort.


Utendørs downlight er et godt valg til utendørsbelysning, fordi de er svært diskrete og kan monteres med energisparende LED-pærer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg