mandag 27. november 2017

Duk til rundt bord

Er du ute etter en duk til et rundt bord ? Kanskje du trenger en rund duk til bord på terrassen eller til et spisebord inne? Eller hvorfor ikke til bryllupet. Enten du har et torg eller et rundt bord, er det hyggelig å ha en duk som passer akkurat til bordet.


Når bordet er rundt, bør du også ha en rund duk for å få det. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue. Velg mellom klassiske stoffduker i. Jacquard-vevd damaskduker Ø 2cm.


Store, runde duker i flere farger og mønstre. Alltid gode tilbud og et variert utvalg på diverse typer duker som voksduker og plastduker. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken.


Duk til rundt bord

Sorter Farge Størrelse Pris Mer. Bordduker og løpere. Gå til handlekurv for å se antall varer. Ingen slitasje eller flekker på dukene.


Bli den første til å omtale “ Duk til rundtbord ø160cm” Avbryt svar. Din e- postadresse vil ikke bli publisert. Lagersalg, tilbudet gjelder så langt lageret rekker!


Gir et iøyenfallende, glatt og rynkefritt utseende. Det er jo langt billigere å kjøpe ny duk enn å kjøpe et nytt bord. En duk, bordløper. Vi har juleduker. Finn en duk som. Outlasts hver feiring. Dunicel kombinerer. Engesvik by hand bordløper, blue abyss. Georg Jensen Damask. Christmas bordløper, christmas red. Plain duk, grey. Rund duk - 2cm. Flere runde bord samler gjestene rundt bordet på en helt annen og positiv måte enn ved å sitte ved.


Duk til rundt bord

Sekskantet duk satt sammen av små brikker med blomstermotiv. Der vi skal ha bryllupsfesten er det noen runde bord, både ute og inne. Noen idéer til hvor vi kan skaffe duker som pass. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?


Duk til rundt bord

Legg igjen din e-postadresse her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg