tirsdag 7. november 2017

Styrke i trapp

Utfall i trappen er en knallgod styrkeøvelse for lår og rumpe. Det utfordrer både spenst, styrke og utholdenhet på samme tid og du vil gjerne sitte igjen med høy puls, svette og skjelvende ben etter endt økt. Samtidig som du får opp pulsen trener du eksplosivitet og spenst i tillegg til muskelstyrke i beina. Slik gjør du: Stå nederst i trappen med litt bredere enn.


Tren i trapper og slå to fluer i en smekk: tren både kondisjon og styrke. Se hvordan du spurter, krabber, hopper og planker deg i knallform. Supereffektiv styrketrening som er gjort på et kvarter.


Styrke i trapp

Fire kjappe øvelser for bein og rumpe. Alt du trenger er en trapp. Programmet gir styrketrening for hele kroppen, og er perfekt enten du vil ha et program som kan trenes hvor som.


Syv styrkeøvelser du kan gjøre i trappen, og som trener hele kroppen. EKSPERT: Personlig trener og ernæringsekspert Silje. Etter de avtalte rundene, trapper de ned med rolig gange opp og ned trappa et par ganger, og av og til litt styrketrening.


Jeg merket stor. Fordelen med trening i motbakker og trapper, er at det blir forholdsvis liten belastning på vektbærende ledd. Det er i tillegg fin styrketrening av. Kjør også litt spesifikk oppvarming i trappa.


Du får trent både utholdenhet, styrke. Det samme gjør energiforbruket ditt. TRAPPETRENING: – Vi vet at intervalltrening er noe av det beste for å styrke kondisjonen. Når du trener i trappa jobber du automatisk i. Trening i trapp gir styrke, hurtighet og spenst= bedret arbeidsøkonomi.


Styrke i trapp

Ina Jagtøien (44) har kuttet ut tradisjonell styrketrening på bena, og satser heller i trappene for å utvikle spenst og styrke. Espen Tønnessen.


Oslo har trapper over hele byen som egner seg supert til trim. Trappeløp trener snert, spenst og styrke, og Trappefolket gir. Smart å utføre tåhev i trapp for å få drag på hele beinet. Hensikten er å gi mer generell styrke til nedre del av beinet – legg.


Denne kan kjøres på mange ulike måter. Trapper kan brukes som både styrke - og kondisjonstrening. Men det er viktig å ikke starte for hardt.


Intervalltrening i trapp etterfulgt av styrke med strikk. Anastasia og Kjersti er klare tirsdag kl 18. Medlem hos Sense eller ikke? Ei trapp kan være en utfordring for den som ikke lenger har så god balanse eller styrke.


Styrke i trapp

Da er det ekstra viktig at selve trappa er trygg – at den ikke er glatt og at. For eldre med nedsatt mobilitet og personer som er ustø, vil balanseøvelser og styrketrening tre eller flere dager i uken kunne styrke balansen og redusere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg