onsdag 15. november 2017

Gulv trondheim

Nordby Gulv leverer innovative, miljøvennlige og kvalitetfulle gulvløsninger til både prosjekt- og privatmarkedet! Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv.


Næringsbygg og private hjem. Når du skal velge gulv tar du et valg for mange år framover.


Synes du det er vanskelig å ta stilling til hvilke gulvtype som passer og ønsker hjelp til å få jobben. På tide med et nytt gulv ? Da kan laminat være en enkel og god løsning. Hos Byggmax finner du laminatgulv i flere nyanser og materialer. Et vakkert laminatgulv.


Går du rundt å drømmer om å legge nytt gulv ? Det hjelper ikke å ha vakre møbler og lekkert interiør dersom gulvet ikke passer inn. Mange er overbevist om at. Vi kan legge det gulvet du allerede har skaffet, eller så bistår vi med hjelp til å velge ulike typer gulv - parkett, laminat, flis og gulvbelegg. Det er småting som avgjør.


Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger. I tillegg til gulv, fører vi også lister, underlag, egnet verktøy og alt tilbehør du. Vi hjelper deg med anbud på gulv. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Trondheim.


Parkett i TRONDHEIM. Velg et gulv av godt håndverk. Tarketts innholdsrike og vakre parkettkolleksjon er fylt med gulv som passer inn i enhver innredningstrend.


I Fossegrenda i Trondheim finner du vårt butikkutsalg, Musum Tepper. Kom innom og få hjelp av våre spesialister, og vi vil finne det riktige gulvet for ditt behov. Sparkling av industrigulv.


Formålet med avretting av gulv er å få gulvet jevnt og klart til legging av f. Nytt gulv i Trondheim og omegn. Vi legger alle typer gulvbelegg for kunder i Trondheim og omegn, ta kontakt for å få ditt nye gulv på plass. Støping av gulv i Trondheim, Trøndelag og Nord-Norge utføres av Gulvbetong.


GULV SOM TÅLER DET MESTE! Hardbetong har egenskaper som gjør gulvet utrolig robust og slitesterkt. Dekket styrker gulvets motstandsdyktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg