mandag 20. november 2017

Fiskebein fliser bad

Fiskebein fliser baderom. Dette er tidløse klassikere som gir liv og løft til et baderom. De aller fleste keramiske fliser kan legges på badet, men det kan være noen forbehold. Gulvfliser og veggfliser i hexagon, fiskeben eller mosaikk.


Her går det mye saktere da vi heldigvis ikke pusser opp badet eller kjøkkenet så ofte. Fliser i fiskebein : Edilcoughi statuario lev. Handlevognen er tom.


Bad med fliser lagt i fiskebein mønster på vegg ferdigstilt i dag. Parkettfliser på gulv, mosaikk på gulv i dusj. Hylle nisje flislagt i dusj. Jeg skal blant annet se etter fliser og inspirasjon til badet vårt nede.


Fiskebein fliser bad

Stikkordene for det nye badet er grønt, messing, tre og fiskeben. Beskrivelse Uniquestone kombinerer uttrykk fra ulike steinarter, blant annet marmor. Størrelser 30x6 60x6 60x12 80x80cm. Chevron fiskebein 10x53cm.


Vi ønsker i hvert fall sorte og hvite fliser. På det ene badet skal både vegger og gulv være sort, bortsett fra en vegg. Selvklebende 3D flis til ditt kjøkken, vaskerom eller bad.


Fiskebein fliser bad

Disse pvc flisene er perfekt for en rask oppussing. Disse kan du enkelt klebe selv rett på eksisterende. De italienske produsentene vil lage.


Marmor hentes ut i store blokker og blir deretter kappet til ønsket format på flisene. Kolleksjonen Aquarelle fra Tarkett består av flotte design – alt fra betong, skifer og marmor til parkett og flis. Vi ser at mange vil ha et eksklusivt bad som. Det er heller ikke uvanlig å legge flis i ulike størrelser på et bad for å. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Fiskebein fliser bad

Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Det må du ikke! Store fliser på vegg og gulv gir et rolig og eksklusivt inntrykk. De er hvite og grå spettet med kald. De gamle klassiske mønstrene som ruter og fiskebein har fått en renessanse.


Med marmor, fiskebein og sort armatur er du helt med i tiden på badet. Skal du ha det siste i fliser, går du for hexagon, geometriske fliser eller. Mange detaljer å legge merke til – deriblant rammene og tregulv på bad inntil flis. Når det gjelder bad velger fortsatt mange de lyse flisene men de.


Trenger pris på å legge fliser på bad pluss en entre. KUNDEBADLekkert med kontrastvegg i Betontech Antrasitt 10xi fiskebein Hva synes dere ? Relaterte ord: kjøkken, baderomsmøbler, historiske fliser, fliser bad, kjøkkenfliser, gulvfliser, marokkanske fliser, fliser kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg