torsdag 14. februar 2019

Skjule tv i skap

Trenger du noen ideer til TV -en, fjernkontrollene og annen elektronikk i stua? Gardiner fra IKEA er en enkel måte å skjule TV -en på. Bruk gardinskinner. Foto: Foto: Ikea.


Skjule tv i skap

En av løsningene er å skjule TV -en i en kasse med en foldedør. De har blant annet bygget en skjult oppbevaringsplass for tv -en i en gammel kjøpmannsdisk. Her får du oppskriften: Gjør som Kjell, gjem TV -en. Italienske Porros elegante tv -løsning heter Modern Flag TV Panel.


En stilren benk med praktiske funksjoner som dreibart oppsett til skjerm. Designeren bak er. De øvrige enhetene får også plass i skapet. Filed Under: Blog Tagged With: Smarte, TV.


Få GRATIS Tilbud. Også alle ledninger ligger skjult inne i seksjonen under, forteller Cayouette. Artikkelen fortsetter under bildet) Siden TV -en også er festet til TV. Gjem TV - en bak speilet.


Ifølge Leif Tore Rytterbakken i LTR Audio. Tips til å skjule getboks i et glass skap. Skjule stor flatskjerm. Flere resultater fra forum.


Skjule tv i skap

Et vanlig problem for mange når det kommer til interiør og styling, er å skjule det. Skap en lun og koselig stemning av gamle syltetøyglass!


Skjule tv i skap

Tidligere førsøkte vi å skjule tv -en mest mulig mellom hyller og skap eller den sto på hjul på gulvet i stuen. Dagens syltynne tv -er er så å si. Sjenerende TV skjerm på veggen? Vi kan tilby flotte TV veggskap der du kan gjemme din flatskjerm bak en vakker skapfasade.


Skapet lages i flere størrelser. Det er mange metoder til å skjule ledninger. TV med subwoofer og surroundly. En TV -benk skal i tillegg til å fremheve TV -en, oppbevare og skjule.


Vi har tidligere hatt TV - skap, men det selges ikke i dag, forteller Lars. Makaia Carr shares her secret to blending her TV into her interior style.


Kanskje kan du felle inn en hylle eller et skap i veggen, der tilhørende bokser som TV -tuner og DVD-spiller kan stå? Er det for eksempel en bod.


De vil hjelpe deg med å skjule disse stygge elementene eller gjøre dem til et uventet deco-aktivum. Det serverer bibliotek, buffé, skrivebord og TV - skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg