onsdag 6. februar 2019

Gulv bergen

Mulighetene er mange og utvalget er stort hos Montér! Vi er et firma som jobber i Bergen. Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå. Vårt motto er kvalitet, grundighet og.


Gulv bergen

Geitanger Bygg er ledende aktør innen alt av byggevarer. Raskt, enkelt og billig. Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet.


Gulv bergen

Det finnes en rekke produkter på markedet som er utviklet for renhold av parkett og ulike typer tregulv som er overflatebehandlet. La oss hjelpe deg å velge husets viktigste møbel. Parketthuset - Norges største gulvbutikk! Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv ? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne.


Ingen jobb er for stor eller liten. Gulvsliping og vedlikehold av gulv, samt montering og overflatebehandling av alle typer gulv. Besøksadresse: Strandgaten Bergen.


Tellnes gulvsliping har lang erfaring fra bransjen. Spesialist på tregulv i bergen. Din spesialist på tregulv i Bergen. Tregulvet sørger for å gi rommet en varmere følelse og vil holde i mange, mange år fremover.


Gulv bergen

Utfører sliping og behandling av alle typer tregulv og trapper både for private og bedrifter. Vi hjelper deg med anbud på gulv. Bergen og Hordaland Gulvsliping har gode referanser, og.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen. Vi utfører også avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler. De aller fleste nybygg er produsert for at gulvene skal avrettes innen det.


Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og. Fantastisk utvalg og utrolige priser. Du kan også bestille direkte i vår nettbutikk. Ta kontakt for en uforplikende befaring!


Vi har showroom Strandgaten i Bergen sentrum. Kokstad i Bergen. Lyst på et gulv som tåler vann? Pris av gulvet oppussing og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg