onsdag 20. februar 2019

Eksklusiv parkett

Prisgunstig parkett i særklasse! Nordic Flooring er en unik norsk merkevare som selger eksklusiv parkett direkte til forbruker. Hvert parkett produkt.


SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi. Parkett har lite kvist og rolig fargespill. Se vår vakre parkett her!


Vi holder til i Thomas Heftyes Gate på Frogner i Oslo, 1meter fra Bygdøy Allé. Her finnes alt fra livlig og eksklusivt til elegant og klassisk, eller lyst og sofistikert.


De brede gulvbordene gir parketten et massivt utseende. Eksklusiv og rustikk eller eksklusiv og elegant. En treoverflate gir et organisk, elegant og eksklusivt uttrykk.


Eksklusiv parkett

Ofte er produktet produsert i tre og stavene er grundig sortert og klassifisert før de er limet sammen. Uten fas og kvist, noe som gir et elegant og delikat inntrykk. Børstet og Mattlakkert! Vi har denne i en lys og en mørkere variant.


Med våre Douglas planker får du et karakterfull og unikt uttrykk i høyeste kvalitet. Et Douglas plankegulv skaper et særdeles elegant og harmonisk. I tillegg til et meget bredt sortiment har SAGA.


Eksklusiv parkett

Overflaten er glatt og er behandlet med mattlakk. Vurdering: - ‎anmeldelser. Denne parketten er meget stilig, og med en. Vintage er gulv med en historie.


Eksklusiv parkett

Spor etter arbeidet med treet, som sagmerker og trykkmerker, gir gulvet personlighet og en følelse av en svunnen tid. En parkett med brede plankebord og svært lite kvist. Et eksklusivt og delikat parkettgulv med en mattlakket. Tåler gulvvarme -Temperaturen på overflaten av parketten må aldri overstige 27° C, og gulvvarme legges med maks W per m2.


Saga Exclusive består av et. Eik plank select mattlakk. Lett børstet for et naturlig utsende og en matt overflate. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv.


Spesialpris på eksklusiv parkett NÅ! Gulvet er mattlakkert. En av markedets aller flotteste og mest eksklusive parkettgulv inspirert av Svalbard`s fantastiske natur. ByggEST Construction Group offer: Exclusive natural parquet founded in partnership with great Latvian manufacturer.


Akkurat nå får du også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg