onsdag 27. februar 2019

Samojed valper 2020

Valpeliste samojed. Noen oppdrettere tar et depositum som tilbakebetales når valpen er. Uljan-kullet, Siberian. Polarjuvelen`s O kull. Hafjell, og 29. Send meg en utfyllende mail om hvem dere er og hvorfor dere ønsker samojed ! Jeg krever at de som er interessert i valp fra oss kommer på besøk før jeg setter. Vi er oppdrettere av samojedhunden som er en. Vi ønsker at samojed skal sees på som det naturlige førstevalget for aktive og.


Dessverre var ikke Bierdni gravid så da må vi prøve igjen på senhøsten. Laddi og Vilje skal begge hd rønkes i april - så da håper vi at det blir valper på de etterhvert.


Livet går ikke bestandig som planlagt ! I slutten av juni ble det bekreftet at Perle ventet valper med gamle far Spirit. Han har ikke klart å pare seg på. Design: Susanne Davidsson.


Samojed valper 2020

Sist oppdatert 29. Alle som ønsker valp fra meg, må komme på et besøk FØR en eventuelt valp hentes hjem. Som oppdretter ønsker jeg. SamojedSamojed Hunderaser.


Vi har for tiden vår tredje samojed og har lyst på. Her kan dere velge om dere ønsker å se planlagte kombinasjoner på våre samojeder. Trykk på knappen for å gå videre for mer. Søk blant alle typer ting i hele Norge!


Samojed valper 2020

Nydelig seng til valp eller liten hund. Kristin Hoff i sofaen sammen valpen Gossip Girl, valpens mor og mormor. Terje og Cathrine Aunvik protesterer på.


Samojed valper 2020

Har en flott, godkjent samojedgutt som tar imot jenter for paring dersom du har godkjent tispe og ønsker valper. Ah - valper født 25. Orgarisering av samoyed hunder parring. Hvis du er eiren av jente- samoyed, vil du sikkert ha valper fra din kjæledyr.


Våre råd vil hjelpe deg å unngå problemer og. I all enkelhet kalles gjerne denne hunderasen for samojed i vesten, men per definisjon gjelder.


Briten Ernest Kilburn Scott kjøpte en valp i Arkhangelsk. Vakker hund med myk og god pels. Snakk med oppdretteren, beskriv nøyaktig hva du leter etter i en hun og be om hjelp når du velger en valp.


Oppdrettere ser valpene daglig og kan gjøre. Er det noen som vet om enn god oppdretter som skal ha valper ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg