torsdag 7. februar 2019

Eik heltre gulv

Velger du eikegulv fra Moelven garanterer vi deg et gulv av ypperste kvalitet. Natur kvalitet, kr. Heltre gulv i eik. Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu.


Handle på nett - hent i butikk. Tilgjengelig i 17. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig.


Eik heltre gulv

Eksklusivt og holdbart heltre eikegulv med flott fargespill og børstet overflate som gir det lille ekstra. Overflaten er behandlet med Osmo hardvoksolje i fargen. Rustic børstet Arctic har en børstet og hvit hardvoksoljet overflate, dette. Furu og eik er mest brukt i Norge i dag.


Eik heltre gulv

Ask, lønn, bøk, bjørk og gran benyttes også i noe grad. Gulvleverandørene peker videre på at tropiske. Vårt hovedsortiment består av brede heltreplank av eik. Vi leverer også treslag som ask og douglas gran.


Eik er det treslaget vi benytter mest. Tregulv har høy kvalitet og lang levetid. Eika har fantastiske. Våres tregulv blir bare vakrere og får mer karakter med tiden. Vedlikehold av tregulv. EIKEGULV OVERSIKT. Utseendemessig har eika et eksotisk uttrykk. Et heltregulv er et levende produkt. Massive tregulv er. Slottsgulv-gulvene er massive heltregulv som lages i ønsket treslag, tykkelse og bredde. Bygdegulv leverer tradisjonelle heltregulv i eik og ask med Osmo overflatebehandling.


Bygdegulv er et helt unikt firma som blander egne farger basert på. Innen heltre - gulv kan vi tilby flere attraktive varianter.


Først og fremst produserer vi eikegulv, men også treslag som ask, bjørk, bøk og merbau inngår i vår. Våre gulv er massive heltregulv primært Eik, men også andre treslag som Ask, Bjørk, Bøk og Merbau m. Når man snakker om det «originale tregulvet» er det ofte snakk om massivt heltregulv som lages av ulike treslag. I Norge er det mest vanlig å bruke furu og eik. Et unikt heltregulv hvor naturen får lov til å folde seg ut i all sin skjønnhet.


Brukes det som gulv, blir det et fantastisk møbel. Se vår prisliste for dimensjoner. ALLE SMÅ BILDER KAN KLIKKES PÅ FOR Å FÅ STØRRE BILDER. Les rådene fra treekspertene før du legger gulv.


Eik heltre gulv

Tresorten kan ha en. Fiskebeinsgulv fås i 3-lags triplex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg