tirsdag 12. februar 2019

Drenering grunnmur

Fuktige kjellere er et stort problem. Vi viser deg hvordan du går frem når du skal legge ny drenering rundt grunnmur og kjellervegger. De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt kjelleren og legger ny drenering.


Her gjennomgår vi hvordan. Drenering av kjeller og grunnmur forskriftsmessig. Aldri blir mer fuktproblemer! I en og samme operasjon oppnås både drenering, isolering og fuktsikring!


Fukt i grunnmuren fører over tid til sopp og råte, og er svært skadelig for både bomiljø og bygningsmasse. Finn ut hva det koster å gjennomføre en drenering og hent inn pristilbud på. Dersom både dreneringen og selve fuktsikringen inn mot grunnmuren er dårlig må det graves opp rundt huset og etablere en drenering og.


Før tilbakefylling skal grunnmur være behandlet for å hindre fuktinntrenging i grunnmuren. Dette kan løses med fuktsperre av sement- og. En kort introduksjonsvideo som viser de enorme sugeegenskapene våre maskiner har.


Lag ny drenering. Viste seg at grunnmur er støpt rett på fjell. Tomten er skrående, og tanken er vel at vann følger fjell nedover.


For å unngå at du står med vann til knærne i kjelleren, eller fukt, mugg og frostskader i vegger, er det noen ting. Hvorfor må du drenere huset? Ved store nedbørsmengder.


Mange boliger i Norge er plaget av fukt og råteskader i kjelleren. Utvendig isolering gjør at kjellerveggen holder seg varm og tørr - og den typiske kjellerlukten forsvinner. Har du først fått i oppdrag å drenere rundt et hus, kan det derfor være lurt å minne. Det fuktige miljøet.


For å fuktsikre grunnmuren, er det anbefalt å bruke enten en dampåpen. Hos Byggmax finner du grunnmursplast som beskytter grunnmuren mot fuktskader.


I tillegg kan denne plasten brukes som fuktsperre ved legging av gulv. Eneboligen i Drammen er gammel og bygd på en stablet steinmur.


Da eieren ønsket å drenere og etterisolere muren, møtte de utfordringer. Stikkord: fuktsikringyttervegg drenering isolasjonkjeller.


Vann og fukt i kjeller fører til råte og muggsopp problemer, som igjen gir dårlig inneklima. En ny god drenering rundt en boligs grunnmur hindrer fuktinntrengning i. Mange glemmer å tenke på isolasjonen av grunnmur og kjellervegg når de graver rundt huset for å drenere.


Benytter man anledningen til å. Vår og sommer er tiden man bør gjøre tiltak for å forbedring av eksisterende kjeller ved å etterisolere og legge ny drenering. Vi utfører drenering av grunnmur for kunder i Trondheim, Leksvik, Levanger, Ørlan Bjugn, Rissa og omegn. Hvordan unngå fukt i grunnmuren. Tekst av Ingebjørg Øveraasen.


De fleste vet at det er viktig å holde vann borte fra bygningen, men hvordan. Den vanligste årsaken til vann i kjelleren er at bakken rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg