tirsdag 12. februar 2019

Gulvmaling tregulv

Les her om hvordan du maler henholdsvis behandlet og ubehandlet tregulv. Test tregulvet ditt. Før du begynner å male tregulvet ditt må du teste om gulvmalingen. Hvitmalt gulv og trapp.


Fargekart for gulvmaling. Er tiden inne for å prøve seg på en ny farge hjemme på gulvet? Og med gulvmaling er det ikke noe problem om du blir lei av den fargen du har valgt. Maling av tregulv.


Stadig flere vil ha farge på tregulvet og malte gulv er populært igjen. De aller fleste gulv kan males. Begynn med å male langs vegg og lister. Bruk en flat pensel.


Et slitt tregulv kan få nytt liv med 3-strøk robust gulvmaling. Det er ikke noe komplisert med jobben, men den krever grundig forarbeid.


Gulvmaling tregulv

Hittil har vi solgt mest halvblank maling, men nå blir det stadig mer trendy med supermatt. I dette huset skal vi male gulvet i. Gi rommet et helt nytt uttrykk med malt gulv ! Trestjerner Gulvmaling kan blandes i utrolig mange.


Gulvmaling tregulv

Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like. Kontrasten mellom det matte, havblanke og blanke på gulv, vegg og listverk gjør rommet mer levende og lekent.


Valg av glans på gulvlakk eller gulvmaling bør. Det flotte med maling er at nesten alle gulv kan males. Kjedelige, gammeldags eller. I noen situasjoner trenger du ikke å velge i det hele tatt.


Gulvmaling tregulv

Går du for PURE-vinylbord får du fordelene til både treverk og. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Men også vanlig parkett og tregulv kan males. De fleste gulv kan males under forutsetning av at underlaget er rent og tørt – ja, til og.


Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Gjøco Oljebasert er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd. Sugende betonggulv kan mettes. Forandring fryder. La deg inspirere og se hvordan trapp og gulv kan få et helt annerledes uttrykk.


Underlag og forbehandling. Ingen maling kan kompensere for et dårlig underlag eller for dårlig forarbeide. Gulvoverflaten må alltid være ren og. Alternativene man har er å slipe og olje det, eller å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg