fredag 1. februar 2019

Downlights bad

Downlights bad

Downlights og spotter er også vanlig å bruke som belysning på bad, eller som belysning utendørs. Vi har et godt utvalg av spotter som er velegnet til dette. Nordlux roar downlights rehab. Her finner du downlights for innfelling i tak, som er godkjent for bruk i våtrom, bad og baderom.


Downlights bad

Enkle downlights og ferdige kit. Ikke bare downlight. Downlights er veldig gode produkter til generell belysning, men på badet trenger man mer enn bare en god allmenn.


Downlights bad

LED Baderomsbelysning og lys til bad i mange varianter og til både tak, speil og vegg. Både downlights og andre lamper tilbasset IPkrav til bad. Spesialister på Downlights.


Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det profesjonelle og private. Vi holder nå på med en totalrenovering av badet, og velger da å gå for downlights. Men sliter litt med å finne ut hvor mange vi trenger. Skal ha innfelte potter i taket og lurer på hvor mange dere anbefaler på kvadrat ? Nå har jeg snart spurt om alt med badeoppussingen vår som.


Det er ikke bare utette downlights på badet som kan skape kondens og fukt. Alle himlinger som vender opp mot kaldt loft eller kaldt yttertak. Når du velger baderomsbelysning må du tenke på soneinndelinger på våtrom. LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44.


Mange muligheter for belysning av badet. Neida, du MÅ ikke ha downlights på badet og ikke andre steder heller. Det vi til vanlig mener med downlights er innfelte spotter, og de begynte å. Men hva gjør du dersom du har et eldre bad som fortsatt har halogen- downlights i taket? Her er det lett å trå feil.


Dimmer og voltstyrke viktigst. Få ekstra godt lys med spotter på ditt baderom. Til alle husets tak! Downlight Bianca fra Ecolite er en utmerket lampe som passer i hele huset.


Lampen stråler bredt og har integrert driver. Den har IPog kan. Ved bruk av belysning på bad stilles det helt spesielle krav i forbindelse med valg.


Ved installasjon av belysning i baderom, er det viktig å kjenne reglene for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg