torsdag 10. mai 2018

Asfaltplater tak

Asfaltplater tak

Hunton Undertak er også meget godt egnet til tak som rehabiliteres. Isolasjon kan deretter legges. Vedkommende sa at hvis jeg i stedet for sutaksplater bare la asfaltplater og vindsperreduk som undertak, så kunne jeg droppe luftespalte, da. Hunton trefiberplate Vindtett sikrer boligen mot fuktighet, trekk og kulde, og benyttes som vindsperre i både tak og vegger.


Asfaltplater tak

Lastet opp av Hunton Fiber Hva må jeg tenke på når jeg bruker dobbel vindsperre? Platene er vindavstivende. Dobbel vindsperre, gjerne ved bruk av asfaltplate og duk, brukes ofte for å sikre skikkelig vindavstiving mot vindlaster og tetting mot vind. Vindtett asfaltplate og gammeldags svartpapp vil for eksempel få for stor.


Flate tak og membraner. Hunton Intello Plus er en høyeffektiv variabel dampbrems som erstatter dampsperre, og gir maks beskyttelse for alle typer isolasjon i tak, vegger. Nå er minihuset ferdig kledd med asfaltplater og fått første lag isolasjon.


Det har fått vindsperre, diff. OLERT ELLER UisOLERT gRUNNMUR. Bærekonstruksjon, undertak og tekning er omtalt i Byggdetaljer gruppe 5og 544. For å lese mer må du kjøpe tilgang.


Har tradisjonelt blitt mye brukt på hytter. Asfaltplater : Enklere taktype som gjerne benyttes av selvbyggere. Vedlikeholdes på samme måte som shingel. Taket ble jo seff ikke isolert i sin tid.


Men man kan jo ikke vøre etterpåklok. Så eg tenkte begynne med tak delen, men kortest tak sperr. Montering av panelbord liggende på vegg.


Dersom det benyttes asfaltplater eller OSB plater (sponplater) i. Der andre typer undertak benyttes, utfører man dette etter nøyaktig samme prinsipp. For asfaltplater, byggfolie, tak - og forhudningspapp.


Teknisk isolering. Betong og anlegg. Spesielle rom og løsninger. Gjennomføringer og overganger i tak og vegg byr ofte på de største utfordringene når bygg skal tettes.


Asfaltplater tak

Icopal Universaltape FT er testet av. Leverandør av asfaltplater, trefiberplater, gulvunderlag og gulvvarmesystem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg