mandag 7. mai 2018

Drivved lampe

Sølvi Abrahamsen Høgli har vært i det kreative hjørnet og laget en kul lampeskjerm. Hjemmelaget lampe av drivved selges. Du må være logget inn for å se profilen.


Drivved finnes det masse av i strandkanten og det er et genialt og. Ruben Cordova lagde aeg ei lampe av litt drivved og lampeskjerm av et. Eventyrlig oppussing. Dette er den ene av to lamper jeg påtok meg å lage.


Drivved lampe

Norgesglass festet til en planke av drivved. Det er ikke mitt design. Utgangspunktet finner. Bruk mye mindre og lag den selv! Lær hvordan du kan lage en takampe i drivved -stil. Denne passer bra til spisestue eller kjøkken. Tenker du på drivved med interessant historie, gamle trebjelker i gamle hus og dekorative kvister? KARE Nature Vertical bordlampe fot av drivved. Hva med å finne en flott grein eller kanskje drivved og feste norgesglass. Create New Account.


Drivved lampe

Himalaga lamper Fant ingen taklamper eg likte. Lampeskjermen av drivved er endelig ferdig (nok) og oppe på veggen 🦉🦌 ♻️ Ha en herlig lørdag. Hånddesignet eksklusiv bordlampe i drivved fra Mjøsa.


Eller gjør som Hilde - bruk drivved og sett et naturlig og rustikk preg på. Lage lampe av drivved. Bordlampe håndlaget av drivved fra Malmøya.


Drivved lampe

Fra moderne hjem kommer en ny lunefull lampe egnet for den jordiske i oss alle. Konstruert av reelle naturlig drivved og ferdig med en spunnet jute fiber skygge. En av mange varer som er tilgjengelige i Lamper -avdelingen vår her hos Fruugo! Shop håndlaget lampe drivved online at PricePi.


Order online now! Dekorative trær laget av resirkulert drivved, designet av Halvor Bakke. Trærne er håndlagde og hvert tre er derfor unikt. Unik pynt laget av resirkulert drivved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg