mandag 7. mai 2018

Små hytter moderne

Moderne byggesett hytter fra Berge Sag. Her er noe for alle. Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv. Utforsk denne tavlen til fremmergrd på Pinterest: « moderne små hytter ». Blink Hytta har i mange år bygd hytter over hele Norge – alt fra storslagne fjellhytter i tradisjonell stil til små, moderne sjøhytter.


Nå lanserer vi altså de nye. I formen likner småhyttene på de større, ferdigproduserte hyttene, men. Klikk på bildene for å se mer. Leveres også i stavlaft.


I tillegg får du stort allrom, stue og kjøkken, ba soverom og en bod med. Danebu er en serie med moderne hytter som passer både på fjellet og ved sjøen. Rondane er en prisgunstig hytteserie og optimalt tilpassa hytter.


Systemhus har både moderne og tradisjonsrike hytter tilpasset deg og din familie. Fjellbu - ei moderne hytte. Vi kan også hjelpe. Bersagel er både en klassisk og moderne hytte som passer like godt ved.


Små hytter moderne

Orkla er tre modeller som har hems over hele hytten. Askmodellene har uttrekk på begge sider, noe som gjør at hytta ligger veldig fint. Typisk er takterrasse noe vi bygger der det er små tomter med lite mulighet for.


Hyttemodellen Lanterne er en innholdsrik, hypermoderne hytte som utnytter. JULI På Brekkestø ved Lillesand har vi nå for salg en moderne, prosjektert hytte.


Filosofien til NEO Hytter er å la moderne utforming møte tradisjonell varme. Hyttene våre gir deg god plass, stor takhøyde og arealeffektive. Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som.


Det er en moderne hytte med store glassflater som slipper naturen og lyset inn i stua. Ofte blir det små endringer. I Aurora-serien kan man også velge.


Små hytter moderne

Soverom på hytta er ofte ganske små og det kan by på utfordringer når familien vokser eller overnattingsgjester skal ha plass. Sørlandshytten - sjarmerende hytte. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig.


Hytta må nå forhåndsbookes: På grunn av smitteverntiltak må hytta bestilles på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar. Den moderne hytta i Hemsedal går under kategorien samtidsarkitektur, og har store vinduer som slipper mye lys inn. Den er bygd i naturlige materialer, fargene.


Funkis i småhytteserien. Dette er en kompakt hytte med et moderne preg og med funksjonell planløsning.


Små hytter moderne

Hyttene er spesialdesignet av arkitekt Snorre Stinessen og har spesiallaget bad og kjøkken i Corian og alle andre fasiliteter som tilhører en moderne hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg