onsdag 2. mai 2018

Benkeplate eik ubehandlet

Leveres ubehandlet som standard og må overflatebehandles før bruk. Den ubehandlede flaten gir valgfrihet til å olje, lakkere eller beise. Ubehandlet, massiv benkeplate av svært høy kvalitet.


Benkeplate eik ubehandlet

Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa. Vi har ubehandlet eik eller oljet eik. Treslaget eik er også mye brukt til benkeplater og TV.


Eksklusiv platelengde på hele meter! Stavlimt ubehandlet benkeplate av europeisk eik. Benkeplaten har rette kanter og en tykkelse på 4mm. Det kan også forkomme splinter, kvister og mindre.


Det jeg lurer på, er om jeg må pusse mellom hver gang jeg oljer den nå, eller gjelder det bare første gang når den er ubehandlet, og ved. Vi gjør oppmerksom på at fargene i dekorkartet kan avvike.


IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med. Husk at beis må påføres ubehandlet treverk for at fargepigmentene skal trekke jevnt.


Benkeplate eik ubehandlet

Fritzøe Engros BENKEPLATE HELTR EIK 30X6. Produktbeskrivelse. Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig.


Etterbehandles med f. En ubehandlet plate kan også lakkeres. En trebenk tåler fukt, beholder fargen og forhindrer at den sprekker opp dersom den oljes én til to ganger i året. Det er en enkel sak å olje benkeplaten. Her er del 1: Ny kjøkkenbenk i hvitoljet eik, servant og blandebatteri.


Benkeplate eik ubehandlet

Først ble det kjøpt inn to tre meter lange benkeplater i ubehandlet eik på. En benkeplate i eik er også blant de mest hygieniske typer tre benkeplater du kan få,. Hos oss kan du bestille eik plater og benkepleter ubehandlet og ferdig.


HOBBYPLATER, MØBELPLATER, BENKEPLATER OG TRAPPER. Ikea kjøkken som bildene viser her, med benkeplater spesial bestilt i heltre ubehandlet eik. Behandlet med LM Polish gjentatte ganger. Og dette er viktig.


Er det noen som har forslag til hva jeg skal behandle den med? Eller begge deler?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg