onsdag 2. mai 2018

Sammenleggbar strandstol

Sammenleggbar strandstol

Solstol med nakkepute. Dette strandstol -settet, som består av sammenleggbare stoler, er et bra valg å ta med til stranden, campingplassen, bakgården, osv. Hver solseng består av en. Fiam Quick stol sage green.


TilbudNOK69Førpris:NOK77-10% inkl. Den kan brukes som en festivalstol, som en strandstol eller som en lenestol for ren avslapning i hagen. Felles for denne typen stol er at den er sammenleggbar. Campingstol HALDBAKKEN.


Ekstremt fleksibel og praktisk stol med mange innstillinger for armstøttene, ekstra bein til solsengstilling samt en behagelig nakkestøtte. BlåLekker foldbar strandstol med polstrede armlen og store føtter som får stolen til at stå stabilt i sanden.


Sammenleggbar strandstol

Leveres med veske. Sammenleggbar stålrør-ramme. UV-bestandig polyester 6D. Strandstol, sammenleggbar. Retro sammenleggbar strandstol i treverk og lerret. Består av to deler som settes sammen. Praktiske og behagelige utemøbler. Len deg tilbake i en komfortabel strandstol på stranden, i en hengekøye blant trærene eller på en solseng i hagen hjemme. Hvis du er ute etter strandstoler har du kommet riktig! Vi tester sammenleggbare solsenger i Spania. Justerbar i to posisjoner.


Sammenleggbar strandstol

Klassisk og funksjonell strandstol i ulike farger, slik at du kan finne din favoritt. Stolen er praktisk fordi. Vi har strandstoler i alle former og materiale! Uansett om du leter etter en sammenleggbar strandstol, turstol eller en lett campingstol i tre, plast eller stål så har vi.


Kul, sammenleggbar stol som er perfekt til festivallivet, når du er tilskuer på fotballcupen m. Velg mellom fire freshe farger. I kompakte Kickback si.


Dette settet med strandstoler er et godt valg å ta med til stranden, campingplassen, bakgården, osv. Tåler ca 1kg vekt. Eller i bilen når lunchen skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg