torsdag 24. mai 2018

Settesand belegningsstein

Ved legging av belegningsstein bruker man settesand i oppbygningen av underlaget. Er det tid for å gi hagen et løft. La nedtellingen til en penere hage begynne! De fleste anbefaler settesand, men ser også at noen anbefaler 2-4mm grus.


Skal du legge belegningsstein i innkjørselen, på terrassen eller hagestien? Produkter i denne artikkelen: Gråmix Armert fiberduk for belegningsstein. Gangveien er ferdig lagt, men må gis kantsikring slik at ikke steinene glir ut. Et bra underlag er viktig for det ferdige dekket av belegningsstein.


Hjem Hage og utemiljø Planting og belegningsstein Belegningsstein og heller. Plasser deretter trelektere ned i settesanden og juster til riktig høyde og helling. Bruk deretter et rett bord for å dra av overflødig settesand, slik at det blir helt rett.


Settesand belegningsstein

En støttemur kan være både dekorativ og gi nye muligheter i hagen, mens belegningsstein kan gi. Skal lage en terasse utenfor huset. Settesand til belegningstein.


Skal benytte belegningsstein (type herregårdsstein). Har forhørt meg litt om kjøp av settesand for å. Beregnet forbruk= ca 45kg per m2. Steinmel kan også benyttes som.


Byggeshop er din nettbutikk for byggevarer. Normalt anbefales. Vi leverer Asak, Aaltvedt, Weber, Leca og mye mer rett hjem, eller du kan hente på et av våre mange lagre.


Brukes som settelag under belegningsstein og heller. Kan også benyttes som settelag for granitt brostein og som underlag til. En veldig populær velkomstgave er tilbake. Den hindrer muligheter for å ”sette” steinene i sanden og utligne evtuelle ujevnheter.


Settesand belegningsstein

Uterom med belegningsstein og heller krever lite vedlikehold. Bærelaget komprimeres med vibratorplate, trommel eller ved hjelp av vanning. Overstående gjelder for. Legg et godt lag med settesand over den nye, jevne flaten.


Settesand belegningsstein

Komprimering av settesanden gjøres med platevibrator, se bilde 2. Ved bruk av heller og belegningsstein kan du også sette kantsteinen så dypt at toppen av. SETTESAND BIGBAG 0-MM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg