torsdag 31. mai 2018

Blomsterkasse på hjul

Blomsterkasse på hjul

Med planker, plastbalje, skruer og hjul kan du lage blomsterkasse som kan flyttes rundt. Blomsterkassen har Ida Røssland laget.


En blomsterkasse er et tilbehør som virkelig kan endre utseendet på uteområdet ditt. Ettersom både blomsterkasser og hjul tåler frost, kan de stå utenfor året rundt, men de er også flotte som innendørs blomsterpotter. Hjulene monterer du selv. Slik gjorde eg: Sag.


Med våre plantekasser løser vi begge problemer. Plantekasser på hjul tar vinden. En åpen terrasse er deilig når det er. Hva gjør man når man har veldig lyst på snekrede blomsterkasser med hjul, men snekkeren i familien er opptatt med å. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre.


Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Bygger du blomsterkassen selv blir den akkurat i den størrelsen du vil ha. Her viser Maxbo deg hvordan.


Til mamma sin bursdag fekk eg for meg at eg skulle laga ein stor blomsterkasse på hjul. Terrassen dei har bygd er så stor og flott, så ein.


Velg mellom paneler i rustfri galfan eller ubehandlet stål som gir en unik rustpatina over tid. Enkelte modeller kan også leveres med bunn og hjul for økt mobilitet. Enkel å flytte på terrassen eller balkongen. Hvis du velger en blomsterkasse på hjul, er det lett å flytte på den.


Det kan gi deg en dynamisk hage. Denne Pinnen ble oppdaget av Margrete Osen Kjørmo. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Jeg har tenkt å kjøpe eller lage noen blomsterkasser for terrassen. De billige kurvene av pil som har stått på terrassen i tre år er i fer. Finn denne og andre Pins. Styret mener hensynet til barns lek er altoverskyggende og det aller viktigste, og prøver nå ut en ordning med en flyttbar blomsterkasse ved.


Blomsterkasse på hjul

Land Modern - Avlang blomsterkasse med hjul. Land Classic - Sider til dine personlige høybed og plantekasser. Denne blomsterkassen er både enkel å lage – og fin! Fin blomsterkasse på hjul, som gør det nemt at flytte den.


Blomsterkasse på hjul

Leveringstid er 1-uger. OBS – Vores produkter er unikke og produceres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg