tirsdag 15. mai 2018

Glutenfri havreflarn med sjokolade

Bruk glutenfri havre og havremel for en glutenfri variant! Oppskriften gir ca. Lag de glutenfritt så kan alle spise dem. Cookies med sjokolade. For å kunne lagre oppskrifter må du. Hell sjokoladeblandingen over i en litt dyp tallerken. Bruker du glutenfrie havregryn, kan også de med cøliaki kose seg med disse godkakene. Mandel og havreflarn med sjokoladetrekk – sukker og glutenfri. Sukkerfri sjokolade (jeg bruker den fra funksjonell mat) eller 70% mørk.


Funker vel like bra med glutenfrie havregryn? Meierismør eller melkefritt melange. Kakene kan bakes med glutenfritt mel og glutenfri havregryn, pass på at sjokoladen ikke inneholder mel. Glutenfrie havreruter med sjokolade og krokan - oppskrift oppskrift.


Havremel, evt glutenfri. Sett stekeovnen på 2°C og finn fram en stekeplate som du dekker med bakepapir.


Ekstra lukseriøse blir de så klart om du dypper dem i sjokolade, men jeg synes de smaker best akkurat som de er! Tips: Lag doble havreflarn med sukkerfri mørk sjokolade i midten!


Sunne sprø havreflarn. Mormors Doble Sjokoladeflarn er deilige havreflarn fylt med sjokolade - en smaksopplevelse. Du vet, de boksene man solgte for å få råd til å dra på klassetur. Kan erstattes med hvite, malte mandler.


Hvit sjokolade på havreflarn smaker helt fantastisk! Sprø havreflarn som kan fylles med hasselnøttkrem. Bland alt sammen til en jevn røre.


Legg dem evt, i kjøleskapet til sjokoladefyllet har stivnet. Så for å skape harmoni og balanse når det gjalt smakene benyttet jeg mørk 70% sjokolade. Disse kan fint lages glutenfrie. Velkommen til Gluten - og Melkefri Inspirasjon - bloggen for deg som leter etter glutenfrie og melkefrie oppskrifter på kaker, bakverk og middag.


Dypp baksiden av havreflarnene i sjokoladen eller. Postet den desember.


Tips: Smak til med litt revet appelsinskall, biter av mørk sjokolade, hakkede nøtter, hakkede peanøtter, kanel eller kardemumme. Legg alle kakene på et stekebrett dekket med bakepapir. Dette innlegget. Smelt g sjokolade over vannbad.


Dypp en skje i sjokoladen og lag sikksakk mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg